Nu ska det flyttas...


 




I dag är det dags att flytta möblemanget!

I kväll blir det party party med Sara! :)




 


Masserad å go :)


Nu har jag varit iväg till BM's å fått mig en timmes massage. Tiden bara flög förbi å helt plötsligt var hon klar å det var dags att vakna till liv igen! Men va fan!! Ja ja... jag går väl upp då...
Då jag har sådana spänningar över skulderbladen, diskuterade vi möjligheten att ha kortare intervaller mellan gångerna jag är där. Visst, det är pengar ut varje gång. Men gör det att jag blir mjukare å mer avslappnad, så gärna för mig! Nu när jag har varit förkyld har jag ju hoppat över träningen å det känns på en gång! Ont å stel... Nej tack!
Så nu blir det varannan vecka några gånger framöver, för att få igång cirkulationen å det "pansarskydd" som jag tydligen har innan massören ens kommer åt knutarna. En del samlar ju på allt... ;)

I går blev det thaimat från Rud, film å en massa tjat å skratt tillsammans med Sara! Himla trevligt! Sedan vi gick ur högstadiet har vi egentligen inte umgåtts så mycket, utan mer hörts av någon gång per år så där. Men tänk, det är som om vi aldrig vart ifrån varandra juh! Inget som känns stelt eller konstigt, vi pratar om det mesta å skrattar mer än gärna! Det är ju så himla kul! Sara sa att det är ett tecken på äkta vänskap. hihihi Jag kan nog inte annat än att hålla med! :)
Skulle Pecka finns mer i närheten, så skulle jag ha alla tjejer samlade! Men telefonen funkar å vi ses ju så ofta vi kan! Under våren ska vi ju göra Gbg! Å det är något jag ser fram emot!!!
 


I eftermiddag blir det danspasset å kvällen blir som vanligt på fredagar, film å mat med Emelie! I dag får vi sällskap av Sara oxå! :) Det blir mongolisk mat å film är som vanligt ej bestämt innan. Det får ju humöret avgöra! Men jag kan avslöja att mitt humör röstar för Dirty Dancing idag! :)

En sak till, innan jag gör slag i saken å rensar upp i mitt hem!
Jag har lyckats få isär en av de där grejerna jag fick av Jennie häromdagen! Satt å kollade på tvn å pillade samtidigt med den. Å vips, så satt jag där med en del i varje hand! Men hur gjorde jag det?? Ingen aning! Å nu får jag inte ihop den igen juh!! Får väl göra samma procedur som innan då, kollandes på tvn å bara pilla! hihihi




Nu har jag höjt volymen å känner mig laddad att ta mig an dammsugaren!
Ha en bra dag!!



2-4 Grooves - Writing On The Wall






En bra dag!


Ja det har det varit idag! :)
Vaknade vid halv åtta i morse å hade sovit HELA natten utan hostattacker, snorande eller annat obehag! Underbart!!!
När jag höll på å göra mig i ordning för lunch med Jennie, damp posten ner genom inkastet. De goda nyheterna kom i par! Ett kuvert från akassan blev det första som öppnades - goda eller dåliga nyheter?? Goda! Jag är beviljad mina 300 dagar att stämpla å jag drog en djup suck av lättnad! Skönt å slipppa tänka på det mer! Ville nu dela min glädje med päronen. Ringde till mammas jobb - hon hade rast å inte i närheten av mobilen... Ringde hem till pappa men inget svar å mobilen var avstängd! Ja ja, jag var väl glad för mig själv då, höjde volymen på musiken å tog ett par danssteg. ;)
Det andra goda som kom med posten, var en avi från posten. Mina knivar fanns nu att hämta på Hagahallen! Jag beställde dem ju igår förmiddags!! Jag rekommenderar verkligen clasalenius.se om det behövs påfyllning av exempelvis knivar i hemmet! :) Imponerad över att det gick så jäkla snabbt å smidigt! Hann jag hämta dem innan jag skulle möta upp Jennie? Ja det gjorde jag! Slet upp paketet när vi satt på ChinaHouse å bara njöt av hur fina de är!!

 


När jag trampade hem efter lunchen hade jag även fått mig en liten påse med julklappar av Jennie. Kul att dra ut på det å fortfarande få presenter i slutet av januari liksom! :)


En av paketen hade varningstext på , vilket jag fann ganska roande: DO NOT USE FOR CONSTANT STABBING! FRED IS ALREADY DEAD! FOR SERIOUS FRUSTRATION SEEK ANGER MANAGEMENT CLASSES! hahahaha
De andra två grejerna gav mig huvudbry på en gång å humöret eldades upp liiite grann...


 

Tack Jennie för sysselsättningen! :)
Är Fred till för att lätta frustrationen när jag inte får isär grejerna?


Nu till det bästa!! Mina nya Global-knivar som gjort sällskap med de andra på magneten! :)


Nr 4 & 5 från vänster. Kan lova att nr 5 känns himla bra i handen! :)



Nu på eftermiddagen har jag varit till Coffehouse by George å fikat med KF-tjejerna. Jättetrevligt! Vi var 6 stycken som bara satt å slö-fikade lite, pratade en hel del å skratta gott. Två av tjejerna är med barn å en tredje har redan barn, så gissa vad vi prata om större delen av tiden... hahahaha Ganska kul att höra faktiskt!


Nu ska jag se Two & a Half Men, skratta lite åt sköne Jake! hihihi :)


 
 

clasalenius.se


Ja nu har jag gjort mig till kund hos clasalenius.se! Jag har bränt mina julklappspengar å det känns himla bra! :)
Det blev inte en, utan två knivar:


G-48 Global Santokukniv gropslipad 18cm 860:-



GF-43 Global Tung grönsakskniv 20cm 1296:-


Nu sitter jag som på nålar till dess att de hamnat i mina händer!! Å sen är ju fråga; hur ska de få plats med de andra på magneten??

Finns en vilja, finna en väg!! :)
 
 

Ingen rubrik finnes idag...


Tänk så himla uppfriskande det är med kyligt väder, vind som tar sig igenom alla de kläder du slängt på dig innan du gick hemifrån, solen håller sig borta å efter fredagens snöoväder finns nu bara lera å pölar kvar! Ja, jag bara ler i alla fall!! Mungiporna kan ju inte annat än vandra uppåt...



  
Så här såg det ut i fredag... Hur det ser ut nu, vill jag inte visa. Det är bara för sorgligt!


De senaste dagarna har jag haft himla roligt med min förkylning å det bästa är att, det som jag brukar slippa i vanliga fall nu har kommit - Hostan!
Den håller mig vaken om natten å är som ett tryggt sällskap genom hela dagen. Tack för det!
Eftersom att hostan är typ det enda jag har kvar av förkylningen nu, så orka jag inte stanna hemma en dag till! Så jag gick iväg å roade mig på dansaerobics förut. Jobbigt blev det, men det var även himla kul å jätteskönt att komma hemifrån! :) På lördag är det distansspinning, så jag hoppas verkligen att jag finner ork för det! :)
Nog med egna klagovisan å över till någon som har det värre!
Det är dokumentär på Kanal5 - Hälften man , hälften träd. Såg ni den? Himmel va konstiga infektioner, virus å sjukdomar det finns! Måtte jag slippa dem alla!!

Dede aka Trämannen


Artiklar att läsa:
Expressen
GT




Nej nu är det dags för sängen! Mellan mina host host blir det nu några gäsp gäsp.
Natti natti!!


  








Det är någons dag, idag...







I dag är ingen vanlig dag - det är Lisas födelsedag!

GRATTIS KUSINEN! :)




Bra humör - Bra musik


De båda sakerna går hand i hand å kan ge mig gåshud!

SÅ PÅ MED VOLYM Å BARA NJUT!! :)



Guru Josh Project - Infinity 2008





FRIENDS


Efter att ha spelat lite Friends Trivia igår, kom ett oerhört sug efter att titta på några avsnitt av serien.
Det är helt underbart! :) Så många gånger som jag har tittat på alla avsnitt å ändå fortfarande skrattar lika mycket. Kan ju avslöja att jag kan sitta här vid datorn, ha på en dvd å bara höra dem, men ändå se allt framför mig! hahahaha Vilken nörd jag är!!




YEAH BABY!!! HOW YOU DOIN'??





Vardagslyx å lite värk i kroppen


Nu har jag i stort sett bestämt mig för att beställa hem en eller två Global knivar! :) Många pengar blir det, så det går ju ett tag mellan köpen. Vilket ju i och för sig gör det så mycket roligare när det väl tillkommer en ny kniv i samlingen!


I dag har jag i stort sett sovit hela dagen! Förkylningen bröt väl ut å nu anser jag att det räcker!! I morgon när jag vaknar så kommer jag må betydligt bättre å sen är det bara sunshine resten av veckan! ;)
På fredag är det mat å film med Emelie som gäller, en helt underbar tradition vi drog igång till Idol sent i höstas! Men nu har vi bytt ut tvprogram mot film istället. Håller just nu på att gå igenom olika dansfilmer, allt från Shall We Dance å Step Up till Dirty Dancing, Flashdance å Saturday Night Fever.

    shake shake shake å party party party      



I dag damp det ner ett spel med posten - Friends Trivia till PS2. Testade det förut å det var faktiskt kul! Hitta det billigt på nätet å eftersom jag är ett gammalt Vänner-freak så  tyckte jag att det kunde va kul å ha! :)






google.se


Sitter här med en hals som under dagen bara blivit allt tjockare å tätare. Men va kul!! Det är ju danspass i kväll, hur kommer det att gå...
För att driva lite tid så har jag den senaste timmen suttit å använt mig av google.se. Är sugen på nya Global-knivar! :) Utöka min samling lite, vore ju inte helt fel!


Min fina samling :)


Det finns mängder med knivar å mängder med nätbutiker att jämföra priser med. Herregud! Tänk om jag bara kunde klicka KÖP på alla jag vill ha!! :) Är inne på grönsaksknivar just nu, men det finns ju mer än 1 att välja på, t.ex;

 GF-43; Tung grönskaskniv 20 cm 1234 -1745:-
 G-56; Grönsakskniv grovslipad 18 cm 780 - 1095:-
 GS-39; Grönsakskniv grovslipad 14 cm 620 - 995:-

Favoriten av de här tre är definitivt GF-43! Tror den skulle passa bra i mina händer! ;)


Nu är det dags för en kopp te igen! Första nysen är på g oxå....


hahahaha...






Överraskning bakom gardinerna...


 


I morse när jag drog bort gardinerna möttes jag av VINTER!! Så var det inte när jag gick å la mig vid halv två i natt... Det går snabbt i svängarna å det är ju knappt som jag hänger med juh!
Men det är 3 plusgrader ute nu, så i morgon när jag vaknar kanske marken är bar igen...

Flimmer framför ögonen, huvudvärk (oftast på vänstra halvan av skallen), illamående å i värsta fall spyor... Så ser proceduren ut när migränen hälsar på!
Kul att jag i morse vaknade med myrornas krig framför ögonen, vad som komma skall var ju inget mysterium precis! Är bara glad att jag fick i mig lite frukost innan det blev värre, brukar vara svårt att få i sig mat annars. Det var längesedan jag mådde så himla illa som jag gjorde i morse, det stod mig liksom upp i halsen! Visste inte hur jag skulle bete mig i soffan!
Med tiden har man ju skaffat sig sina små knep för att försöka lätta lite på eländet när det slår till. T.ex borsta tänderna för att på så sätt massera tänder å tandkött som värker efter att ha legat å knisslat tänder pga huvudvärken. Tuggummi funkar ibland. Men bäst är det att ligga med armarna över ögonen, nedbäddad i sängen eller soffan å prata med en vänlig själ i telefon. Man slappnar ju av i käkarna när man pratar åsså det får mig att tänka på annat under tiden.
Min vänliga själ brukar oftast vara Åsa! Så blev det även idag! :) Under tiden som hon gnuggade spinningcyklar rena å fina på sitt jobb å jag låg där med mitt illamående, pratade vi om pojkar å deras märkliga beteende. Vi blir inte kloka på dem!!
Pratade i drygt en halvtimme å det fick illamåendet å huvudvärken att lätta! Kom dock inte fram till någon lösning... Men det är guld värt att veta, att även om vi inte bor i samma stad så är Åsa bara ett samtal bort! Tack för det!







Gordon Ramsay




Just nu är det Gordon Ramsay's The F Word på Kanal5. Helt underbart att titta på! Kvällens varmrätt är stekt anka med krusbärssås. Det ser ju så jäkla gott ut!
Förra veckan stod det bergtung i paket med myntapotatis & mangold med vitlök, på menyn. Jag skrev ner receptet å ska testa det nån dag. Vem vet, det kanske hamnar andra saker i paketet sen oxå. Recept är ju till för att ge förslag å vara inspiration i köket! :)


Dessa utmaningar...


1. Stänger du av mobilen när du sover?
Nej, det är min väckarklocka å enda kontakt med världen utanför in case of emergency liksom...
2. Vem såg dig senast naken? säger jag inte, hihihi
3. Hur såg du ut på högstadiet? Mer tillbakadragen å inte lika cool som nu ;)
4. Hur kommer du se ut om tjugo år? Lycklig, hoppas jag!
5. Hur var du på dagis? Alla får vara med å leka! :)
6. Hur är du att ha som arbetskamrat? Försöker iaf vara hjälpsam där det behövs å göra mitt jobb ordentlig. Är jobbet tråkigt ska man ju iaf kunna ha kul med arbetskamraterna!
7. Har du celluliter? säkert!
8. Biter du på naglarna? NEJ! En ovana jag inte haft å inte vill ha!
9. Har du något handikapp? har en lite väl hög mur ibland...
10. Är du rädd för att få hängbröst? Överlever väl i så fall, men det går himla bra utan. ;)
11. Tror du att gud är en man eller en kvinna? Varken eller, det känns mest som påhittat...
12. Svär du? Självklart, men jag undviker de mest grova orden. När det är riktigt irriterat så blir det för det mesta den lilla ramsan som täcker det mesta; fan i helvetets jävla fan!! Sen känns det lite bättre! hihihi
13. Är du trevlig mot Jehovas Vittnen?
säger Nej tack... det är väl trevligt nog??
14. Hur homo är du på en skala 1 - 10? Inte alls, så typ 0 då...
15. Tror du på utomjordningar? kanske det, känns lite läskigt i så fall men samtidigt konstigt om vi är de enda varelserna i hela universum!
16. Om du var tvungen att välja en maträtt som du måste äta varje dag livet ut? åh herregud va tråkigt!!
17. Vilken mat är den största missen att bjuda dig på? lever å mat med nötter i!
18. Har du blivit arresterad? Nej
19. Ljuger du? vita lögner kommer ibland
20. Har du kysst en polis? Nej
21. Är du rädd för Securitasvakter? Nej, det ser jag ingen anledning till å vara
22. Har du någonting att dölja? det  har jag inga planer på att skriva om här i så fall!
23. Vad har du på din nyckelknippa? nycklar...
24. Är du / har du varit gift? Nej/Nej
25. Skulle du gå upp klockan tre på natten för att hämta pojkvännen från krogen? ja det är klart!
26. Kan du laga cyklar? beror nog på, vad är trasigt?
27. Kan du fixa med bilar? kolla olja å sådant funkar ju, men sen räcker nog inte kunskaperna till!
28. Brukar du köra om? Ja, när tillfälle ges trycker jag gärna på gasen lite extra ;)
29. Kan du baka bröd? Ja det kan jag, men det var ett tag sedan sist!
30. Vet du hur man frostar av en frys? Det kan jag!
31. Vilken tvserie skulle du helst leva i? Någon komedi vore ju trevligt, gillar att bli road!


Jag utmanar Lisa & Emelie! :)



Madde har blivit polis!


I går var det examenskalas på Råtorp! :)
Var inte på värsta festhumöret, så det blev bara någon cider under kvällen, Men jag hade kul hela kvällen å konstigt nog kom jag inte hem förrän kl 3... Jag som inte ens var tänkt å hänga med till Månen! Så det kan bli! ;)


 
Som det sig bör vid en examen, fanns presenter till studenten. Jag å Jeanette förgyllde hennes liv med den fina uniformen å en halvtimmes ryggmassage hos BM's.



En av de fina huvudbonaderna Madde besitter ;)


    

   
Kvällen fylldes av en massa prat om högt å lågt, lite alkohol i glasen å självklart kom SingStar fram innan 3 taxibilar kom å körde oss till Månen.



Maddes fina tavla! :)



TACK FÖR KVÄLLEN MADDE Å LYCKA TILL BÅDE I KARLSTAD Å HAGFORS!!

  









Bra start på dagen!



Jag å Emelie började dagen med morgon-spinning idag, med start klockan 7 tog vi oss igenom ett lättare spinningpass på cirka 45 minuter. Det var hur skönt som helst!!
Det var väldigt längesedan jag var iväg på spinning på morgonen, men känslan var densamma - Underbart!! Det är jätteskönt när man kommer hem, tar en dusch å sen sätter sig ner med frukosten! Kroppen mår bra!
Så länge jag är arbetslös, blir det en fortsättning - i alla fall för min del... ;)
I eftermiddag klockan 17 blir det danspasset! Lite roligt måste man ju ha på fredagen, för att sätta tonen på helgen liksom! :) Det blir thaimat från Rud å film, tillsammans med Emelie hemma hos mig ikväll. Det ska bli smarrigt värre! :)
En bra fredag helt enkelt!

I morse när jag drog bort gardinerna fick jag mig en mindre chock när jag tittade på termometern: -9 C!!! Det var ju för tusan plusgrader jämt nyss!! Det var bara att packa ner mössa å vantar för promenaden hem från träningen.
Med varma kläder så är det faktiskt jätteskönt ute! Solen har lite svårt att hålla sig framme bara...


   



Nu blir det till å dra fram dammsugaren. Media Playern är laddad musik, så det är bara att köra på!! :)
Sen blir det nog lite PS2 som belöning... Körde SSX Tricky igår, det blev mest race å jäklar det gick i backen!!

     


Favoriten bland gubbarna att välja mellan, är helt klart:  
Psymon, han har attityden, tricksen, farten å så klart tatueringarna för att göra bilden komplett! hahaha :)






HA EN BRA FREDAG!!




Målarfärg, stege å pensel


I går kväll var det dags för mig å Jeanette att färlägga i sovrum å kök! Måste nog säga att vi klarade oss bra! Jag fick det fina uppdraget att måla längst uppe vid taket, i båda rummen... Inte det lättaste att undvika att få grå färg på det vita taket!
Men nu är i alla fall första lagret fixat å ikväll blir det Jeanette, mamma å pappa som får göra andra. Jag tror det blev bestämt så i alla fall. Undrar vem utav de tre som ska upp på stegen å dra rakt å fint med penseln uppe vid taket... ;)


 

   

 
Lite rengöring å fika mellan sovrum å kök :)

    


Vi startade ganska precis kl 17 å lämnade lägenheten vid 21:30. En helkväll med syster som var rolig å gick väldigt snabbt förbi!
Jeanette, var är tejprullen?? hahaha

Jag fick två PS2-spel av Jeanette, ett som jag kan sitta med själv å göra lite tricks med å ett som vi ska använda oss av när vi har myskväll med Santos. :)


   
Surf's Up & Crash Nitro Kart  -  Jeanette, du är så knäpp! hahaha





Bilderna från målandet är i miniatyr å går att klicka på för att se lite större ;)
När man sen sett klart är det bara att klicka igen, för att komma tillbaka till inlägget.

Oh shit!


Har nu varit iväg å skuttat runt på danspasset!
Det är full sal, ingen öppen dörr som kan inbringa frisk luft å passet är hur jobbigt som helst!! Jädrar va varmt det blir!! 
Men skoj är det å man tar ju i för allt man är värd å lite till. ;) Men nu börjar det kännas i smalbenen att jag varit på jympa-träning 3 dagar i rad...
Tur att det är spinning i morgon! Inga skutt då!     


I dag blev det fika med pappa på stan, på förmiddagen. Åkte hemifrån vid halv tio. Sen blev det att jag knallade runt på stan tills dess att det var dags att möta upp Sara för lunch. Hann spendera lite pengar, på bland annat nya träningsbyxor, linne som kanske åker på, på lördag när det ska festas lite, å jag fick även med mig panodil å aceton hem. :)
Tog en tur förbi Akademibokhandeln oxå. Det kliade ordentligt i fingrarna när jag gick där bland böckerna. Är ju lite av en pocket-nörd... Men jag har en hel del böcker här hemma som jag inte läst än. Lika bra att ta dem först så att inte berget av olästa pockets bara växer. Ska jag bli samlare, då får det bli på äldre dar!! Men förhoppningsvis inte lika illa som den där tanten som dog förra veckan eller när det var. Hon hade allt staplat efter väggarna och hade som små gångar att ta sig fram på. Gångarna var tydligen cirka 60 centimeter, å visst det är väl tillräckligt för att ta sig fram. Men hallå!
Hennes död blev att resväskor å liknande föll över henne å där blev hon liggande. Hon fastnade, blev uttorkad å dog! Vilket öde!!


Nu är det dags för kvällsmat! Är himla sugen på kokt ägg, så det får det bli! Tillsammans med yoghurt å flingor! :)

HA DÄ!!!





Tidsfördriv...


För att få dagarna att gå, nu när jag är arbetslös å tråkig, försöker jag att få ner så mycket aktiviteter som möjligt i min kalender.
Jag har denna vecka lyckats få in ett träningspass varje vardagskväll utom torsdag då jag ska kleta färg på väggar med syster, två luncher, en filmkväll och en fest! Ganska duktigt om jag får säga det själv! :)
Ska höra med pappa om det inte ska bli en fika/frukost på stan nån dag oxå... ;)
I morgon har jag till och med bokat tvättstuga kl 7. Varför så tidigt? För att jag ska komma upp på morgonen å inte sova bort hela förmiddagen. Även om jag inte har något planerat för dagen, så blir jag så jäkla seg hela dagen om jag sover för länge. Hur kul är det då??
Så man gör vad man kan!

I dag damp kassakorten ner från akassan. Tycker det är lite lustigt att korten kommer till mig innan beslut tagits om jag får stämpla eller inte. Men men, de har sina rutiner.
Denna gång ska jag i alla fall skicka in ansökan om e-kassa. Fixa allt genom nätet i stället för att fylla i å skicka iväg kassakorten. Bekvämt å enkelt!
Kul info att veta va?! ;)

I morgon är det tjugondedag jul. Är det någon som har julen kvar å ska låta den dansa ut i morgon?
Hos mig fick tomten stanna tills i fredags, då fick jag nog å plocka ner de få grejer jag ställt upp. Det blir mindre å mindre för varje år! Så var det med påsken oxå, men nu för tiden kommer sakerna inte ens fram!

Nej, nu ska jag ta mig lite yoghurt å flingor. Har snurrat omkring på dansaerobics ikväll. Så här tidigt efter nyår, så är ju passen fullbokade. Undrar varför...
Idag var det de vassa armbågarna som fick komma fram å skapa plats för snurr, kick å utsträckta armar! Det är tur att det är ett himla roligt pass, annars hade det ju inte varit värt det!
 
 
Men jag ger dem någon vecka, sedan är vi nog tillbaka till det den mindre å mer lagom stora skaran på passet!






blir det ingen vinter denna säsong??





Vovvens kväll...



        

         

        

        



- tänk allt man får stå ut med...





En rekommendation


Om det är någon som står utan planer för kvällen kan jag rekommendera kvällens film på Kanal 5, med start klockan 22:30. En brutal handling som berör å upprör! Blir lite förbannad, bara av att tänka på grisen å hans sätt... Men Anna Mae Bullock rockar ju fortfarande hårt!
What doesn't kill you, only makes you stronger!;)





Ett tappert försök...


Var ute å knallade en sväng förut. Det är 3 plusgrader, gråa snömoln täcker himlen å det blåser! Men jävlar va skönt då!! Eller, typ inte...
Men solen försökte i alla fall!





Danspass, film & malaysiskt


 


Ja då var två dansfilmer till avklarade; Step Up & Step Up 2 - The streets. Har ju sett dem tidigare, men de går alltid att se igen! Speciellt den första. ;)
Till dessa filmer bestämde vi (jag å Emelie) oss för att testa ännu en ny restaurang. Denna gång blev det Restaurang Sayang Malaysia, som ligger i nere i en källare på Rudsvägen 24. Den har ju funnits några år, men ingen av oss har testat stället innan. Jag testade Vårrulle med kyckling som förrätt å sen blev det  Kyckling med mango å curry. Kanske inte det häftigaste jag ätit, men det gick ner. Å sen var vi som två mätta svin i soffan, precis som Pumba! hihihi :)

I morse var jag å fick min rygg knådad på BM's. En ny tjej denna gång, Madde, som var jättebra! Starka nypor! Bokade mig en ny tid igen, håller mig till mina tre veckor. Men lyxade till det denna gång å bokade 55 minuter! 25 minuter bara svooschar ju förbi när man ligger där på massagebordet! Nu ska det bli ordentligt knåda av! :)

Klockan 17 var det dags igen! DANSPASSET!!!     Skoj skoj skoj!!!
Nu i början när alla rörelser är nya, är det mest armar, steg, snurr å can-can-kickar överallt! Men himmel va kul det är! Leendet är konstant passet igenom. Två låtar från Moulin Rouge denna gång! Nice! :)
Terminens pass börjar med att alla, utom en av ledarna som smyger omkring, ligger ner på golvet... Det är dags för Thriller!!
Låt oss inspireras till nästa pass, på tisdag! ;)


Michael Jackson - Thriller


Självklart finns videon i sin helhet på youtube! ;)

I morgon står det filmkväll i kalendern igen. Jeanette kommer hit å jag tror nog att Santos oxå får följa med! ;)
Får se vad det blir för film då. Det var prat på Sidney White, har inte sett den så varför inte!?

Nej nu ska jag borsta gaddarna å närma mig viloläge i sängen! Har börjat nedvarvningen genom att laddat Media Playern med Josh Groban å Beyoncé. Har ni lyssnat på Beyoncés nya album I am Sasha Fierce? Om inte så gör det! Har inte lyssnat igenom riktigt hela än, men det jag hört är himla bra!
Jag lämnar er med nya favoriten...



Beyoncé - Halo




Santos - Den underbare


I dag har varit en heldag med gull-hunden!
Han kom strax efter tio i morse å åkte hem till sig vid halv nio nu ikväll. Det har varit en bra dag! :) Vi började med en promenad å höll oss ute i det härliga vädret i ungefär två timmar. Mycket skönt!

   

 

   

Sen snarkade vi ikapp i soffan en stund! ;)

Kl 18 var det dags för mig att snöra på spinningskorna, det stod Spin Medel75 på schemat å idag var det fasiken jobbigt! Men i mål kom jag i alla fall! :)
När jag begav mig till Syrefabriken blev det premiär för Santos att vara själv i mitt hem en längre stund. Verkade som att det gått bra. Inga spår av katastrof eller uttråkad hund... ;)

Vila i morgon å ladda för danspasset på fredag!!!   



Nu ska jag se på Spanien runt med Gwyneth & co, på Kanal 9. Får se om det är något att ha...

Ha dä!




Drömkåken


Hur kan så mycket gå så fel, så snabbt, för en å samma själ?? hahahaha Jag vet inte vem jag tycker mest synd om; Göran som drabbas av all jävlighet? Eller frugan Tina som får dela eländet med sin man å barn?
Helt underbart! hahaha   


Fick sms från Jeanette förut - hundvakt behövs i morgon! No problemo! :)




Nu ska jag fortsätta se på, när Göran ska klara sig själv i huset!
Stackars grannen som precis lackat om sin älskade båt, när Göran sågar trävirke bredvid...







Soooo much fun!!! :)


Nu kan det här vara som att dingla ett stycke kött framför näsan på ett lejon med stor hunger. Men Emelie! Det var smygpremiär för terminens dansaerobics idag...
Å... SATAN VA KUL DET VAR!!!  Play Wink

Det stod vanlig aerobics på schemat på nätet, kommer dit å det är dansaerobics! Tackarrr! :)
Det kommer bli en rolig termin på Syrefabriken! Har ju fått testa de fyra första låtarna i det nya danspasset oxå... Skoj skoj skoj!!! På fredag kl 17 blir det danspasset i sin helhet!
Om det är någon som inte vet vad de ska hitta på, på vardagskvällarna kan jag rekommendera dansaerobicsmåndagar kl 18 och danspassettisdagar kl 19:30 & fredagar kl 17!
Mycke' nöje! :)


Nu ska jag hoppa in i duschen å sen blir det tv. Top Model 11 startar idag kl 20, har ju sett de andra omgångarna så varför inte fortsätta?! En del som är med på uttagningen tror sig ju vara guds gåva till mänskligheten... ok...



jag tror inte. jag vet.





Sen start på dagen...


Herrgud! I dag vaknade jag inte förrän 10:20! Har alltså sovit i tio timmar. Antar att det behövdes, för jag känner mig så där skönt utvilad i kroppen just nu. :) Men när man är van att vakna vid åtta-tiden så känns det ju som om halva dagen passerat när jag vaknar så här sent. Inte för att jag har så mycket planerat på dagen.... Men ändå!

I går var jag till systers nya lägenhet å hjälpte till att dra ner lite tapet. JÄVLAR VA DEN SATT!!
Tiden gick väldigt snabbt å klockan blev helt plötsligt halv nio. Jeanette som varit där sen typ ett, ansåg att arbetsdagen då var slut! Vi hade i alla fall kul i några timmar - trots att tapeten envisades med att sitta som berg! ;)

  

   


Madde kom förbi en sväng oxå, himla kul att se henne!
Hon sticker nu upp till Umeå en sista sväng, för att fira att utbildningen är avklarad - Madde är polis! :) Så jäkla häftigt! Duktig tjej det där! Nästa helg blir det fira av! ;)

Nä, nu är det dags för "frukost" å en dusch för att nån gång komma igång med dagen!
Ha dä!!




Gamla stenbron by night




Ny dator


Ja då var den ihop-kopplad å uppkopplad! :)


 



Så här ser min lilla kontors-hörna ut nu :)



Kort på hur katastrofen såg ut uteblir. Blickar bara framåt nu! ;)



WTH!?!


Eller WHAT THE HELL!?! för att tala klarspråk!
Under förmiddagen idag skulle jag fixa i ordning lite grejer för min tripp till arb.förmedlingen imorgon. Så jag satte mig i soffan, la datorn i mitt knä å började trycka in lite info som behövdes. Helt plötsligt fryser bilden å delas upp i mindre delar å annat beteende som inte är normalt sker! Nä men va jävla skoj!!!
Hade planer på att köpa ny dator under våren, men planer ändras å nu sitter jag här med min nya fina dator! :) Det blev en stationär denna gång. En stor fin skärm på 22" å en liten hårddisk till det. Ett mjukt å bekvämt tangentbord åsså min minimala mus som jag hade till den bärbara. Jag är nöjd! :)

Det kommer nog bli bra det här! :) Jag har lekt data-nörd i någon timme nu. Kopplat ihop å kopplat upp! ;) I morgon blir det till å installera Office-paket å anti-virus-paket.

Har knäppt några bilder på både katastrofen å den nya. Men det får bli i morgon! :)

Ha dä!

Dags att vakna nu!!


Herregud, här sitter jag i soffan å gäspar like there's no tomorrow! Om 45 minuter ska jag sitta på en spin-cykel å köra ett Medel75-pass, behöver väl vara vaken för att fixa det...
Det är helt enkelt dags att dra på lite music in da crib!! ;)



2-4 Grooves - Writing on the Wall (St. Elmo's Fire 2008)






Oväntat besök?


För många år sedan hörde jag en "sann" historia, som lyder typ så här:
En kvinna hade under en tid känt det som att hon inte var ensam i sitt hem, men övertygad om att det bara var inbillning, la hon ingen större energi på det hela.
Efter en helkväll ute kommer hon hem, lägger hon sig på sängen i sitt mörka hem å tänder en cigarett. Hon tar ett bloss å lägger sedan cigaretten på askfatet som står på bordet bredvid sängen. När hon släpper cigaretten, kan hon strax därefter se hur cigarettens glöd försvinner ner under sängen!
Hon rusar upp ur sängen å blir antagligen spiknykter på vägen upp... Efter att ha ringt på förstärkning, kan snart en man eskorteras ut från hennes hem! Det visar sig att denne man, rymt från en institution å sedan satt bo under hennes säng!

Huruvida denna historia är sann å verklig, det går ju att diskutera hur länge man vill. Men nu har i alla fall något liknande hänt i verkliga livet. Närmare bestämt i Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA.
"Familjen Ferrance märkte att mat och julklappar började försvinna från villan.  Tjuven visade sig vara en 21 årig man - som i hemlighet levt på deras vind i en vecka.

- När vi hittade honom hade han på sig min dotters byxor, säger Stacy Ferrance. "
aftonbladet.se

Denna kille har alltså funnit sig en väg upp på vinden genom en av familjens garderober å skapat ett ganska mysig boende åt sig själv med stearinljus, mat å filtar.

Jag finner inga ord...


Hård nyårsnatt?


Jeanette kom förut å käkade pizza å spanade på Top Gun å hon hade med en himla sliten Santos!
De var hos kompisar i går å firade nyår å då fick Santos en lekkamrat att busa med hela kvällen, vilket tydligen tog hårt på gubbens krafter. För himmel va han har legat å snarkat å grymtat i soffan när vi har sett på film! Han slockna så fort han la ner huvudet på mitt ben! Stackarn! Det tog styggt på han att fira nyår! hihihi :)


Emellan oss ska han ju ligga!
Å känner han att han inte har fått tillräckligt med plats?
Ja, då har han inga problem med att butta å knuffa för att visa exakt hur i vägen vi är för hans bekvämlighet!

 


Mitt ben var perfekt att luta huvudet på...

Som lyckligast blev han nog när en av oss reste sig å lämnade mer rum att sträcka ut sig på. Han är ju liksom inte dummare än att han tar över när tillfälle ges! ;)





Nu ska jag sträcka ut mig i soffan å se något avsnitt av Sex & the City innan det är dags att sussa å sova! :)

GOD NATT!!





Bakfyllan...


"Systembolaget hade drygt två miljoner besökare inför nyårsafton - som en följd drack mer än varannan svensk alkohol i går.

I dag svettas, ångras och skakas det runt om i landet."

Om det är någon som vill veta vad de gjorde mot kroppen igår: aftonbladet.se





Nu blir det pizza, film å mys med Jeanette å Santos! :)




Fest på Örsholmen!


Sara flyttade hem från Stockholm nu under jul å det första hon gör är att fixa i ordning en helt underbar nyårsfest! Hade hur kul som helst!
Vi var 5 tjejer å 14 killar som gjorde en helkväll i en lokal på Örsholmen! De enda jag kände när kalaset började, var Sara som fixade det hela å Emelie som hängde med mig! Någon timme in på kvällen å alla babblade med alla. Det var en skön blandning av härligt folk!
Kvällens meny bestod av trerätters, med alternativ!



Meny


Välkomstdrink


Förrätt

Fisk: Melontzatziki med räkor

Kött: Kalkonknyte med färskost

Vin: Vitt


Varmrätt

Fisk: Grillad lax med potatisgratäng

Kött: Helstekt filé med potatisgratäng o rödvinssås

Vin: Vitt/Rött


Dessert

Chokladtårta med rörda hallon

Kaffe o avec


Mousserande nyårschampange



Sara gick verkligen in för att fixa festen som alla trivdes på! Hon hade till och med skrivit ner ett tal som hon höll när alla fått sin välkomstdrink å hunnit hälsa på varandra.
Mina val från menyn var kalkonknytet å den grillade laxen - maten var jättegod!
Å det är bara att tacka Sara än en gång - hon hade ju lagat allt själv! :)



  
     
          




Helt underbart va kul vi hade! Efter att vi skålat in det nya året var det udda dancemoves, mycket skratt å mer alkohol som gällde. För mig blev det dock vatten efter nyårschampagnen, vilket jag är glad över idag! ;)
När alla gjort slut på sin energi å längtade hem till sina sängar, var det dags att försöka få tag på två taxibilar. Det var inte det lättaste! Jag är glad att jag slapp stå med mobilen tryckt mot örat i en halv evighet å vänta på tur i kön...
När jag väl kom hem, spanade jag på uret som visade 04:03! Inte undra på att jag var trött då! Har man kul så har man! Å då flyger ju tiden iväg har jag hört... ;)




Var inte lika pigg i ögonen när jag kom hem i morse, kan jag lova! ;)




 





Tack Sara för ett superkul nyårsfirande! :)






Nytt år å födelsedag :)


Nyårsafton började med ett spinningpass tillsammans med Emelie - himmel va vi kämpa! Svetten rann å vi var nu redo att ta oss an resten av kalas-dagen! :)
Min dag fortsatte med lunch hemma hos föräldrarna, för att fira både nyår och pappa som fyllde år! Trodde jag kom dit för en enkel lunch, men blev serverad en himla god trerätters! Mamma, hon kan hon! :)

 




Efter all god mat knallade jag hem til mig för att ladda om för kvällens festplaner. Å klockan 17 var det dags för mig å Emelie att få skjuts av pappa, till Örsholmen! KALAS! :)



RSS 2.0