FÄRJESTAD!

Så jävla gôtt mä seger! Tänk att en match kan ha så mycket fart och vara händelserik - utan att flaskor ska kastas in på isen, ingen klocka som krånglar och ingen blev allvarligt tillrufsad under spelets gång!
På måndag rullar vi upp ärmarna igen och börjar kriga mot Linköping!
Härligt!!   

GLAD PÅSK!

Sunshine å frisk luft

Ungefär så har det varit idag, fram till nu. Molnen rullar in och det blir med ens så mycket ruggigare väder...
När jag vaknad vid sju i morse kunde jag ana solsken på andra sidan av mina gardiner. Klev upp ur sängen och spanade läget - och visst var det så! Solsken från klarblå himmel, 8 minusgrader och minimal vind. Hur kan jag hålla mig inomhus då?!? Det var bara att sätta på sig varma kläder, mössa och vantar. Promenaden runt omkring här i Karlstad blev två timmar lång och jag kunde ha fortsatt ett tag till om inte magen gjorde sig påmind av att den behövde få lite frukost.

Sedans sist har det hänt lite i livet, fast ändå känns det som om inget förändrats... Kanske för att jag nu är tillbaka på fabriken igen!
Var till Norge - och vände illa kvickt! Inget var som sagt innan, jobbet i sig och livsstilen var verkligen inte min grej. Jag är för gammal för att lära mig sova på pensionat och i resväskan!
Jag har i stort sett lagt det hela bakom mig nu. Väntar på lönen så att jag kan klippa alla band. Men när jag kom hem från Oslo var jag i upplösningstillstånd av bland annat ilska, frustration och att jag kände mig lurad. Jag åkte liksom till Stockholm för intervjun - på egen bekostnad - jag åkte till Oslo för att börja jobba - på egen bekostnad. Det blev en dyr erfarenhet, som jag egentligen kunde ha skippat. För tydligen känner jag mig själv bättre än vad jag tror. Jag ska börja lita mer på mig själv helt enkelt!!
Jag försöker just nu att komma ikapp min egen ekonomi och lönen jag får i april kommer tillåta mig en resa ner till Gbg för lite fest å kalas. Ser fram emot det som en galning!

Som sagt här ovan, så är jag tillbaka på fabriken och gör alla dessa smörgåstårtor som folk fyller sina magar med. Trodde att man åt ägg och godis under påsk, men om man ska gå efter hur min senaste arbetsvecka sett ut så måste det finnas smörgåstårtor i var och varannan stuga runt om i Värmland just nu! Hoppas de väl smaka!

På torsdag är det än en gång dags för en tenta! Jag känner att jag kommit ifrån pluggandet i stort sett helt och hållet nu när jag inte går i skolan längre. Men jag vill ändå göra ett ordentligt försök för att fixa kvarstående tentor så att jag kan avsluta det jag påbörjade liksom. Lycka till, till mig!

I kväll är det den sist och avgörande matchen mellan Färjestad och Frölunda. Matchen ska ses hemma hos syster, med resten av familjen. Anar tacos och annat gott...
Hoppas det blir seger för det kära Färjestad! Vore kul med en final och guld-firande på torget igen!
Jag är inte så insatt i sportvärlden, men det är verkligen kul när man väl är på någon match eller evenemang. Stämningen där gör att man rycks med, vare sig intresset finns helhjärtat eller inte! Hur som helst:
HEJA FÄRJESTAD!!

Nu ska jag vrida upp volymen på mina högtalare för att göra diskningen lite mer "rolig". Först ut blir Nightcore med "Find my way to you". Jag kan inte annat än att bli glad när jag hör den. Löjligt sprallig av någon typ av happy hardcore! Sweet!

kram kram

RSS 2.0