Kan inte säga det bättre själv





Alla vet vad jag går för, står för.
Inte han som springer när det blåser
Livet går lika hårt som en stalker.
Tills jag fått en deal som jag låser.
Socialkamelont, passar in i alla kretsar,
ta det lugnt hänger bak när jag festar.
Handen på glaset skrik högt när du drar nu.
Fuck off nu kör vi...
Det går bra nu!


Vad är det som går bra då?
39 av 42 på låneskydd
23 av 25 på If
Sitter på slingan med lugn & skön stil.
Sommarplaceringen jag fått sägs vara väldigt bra.
På jobbfronten är det härligt nu!!
=)





Jag är bokad! Någon mer som ska iväg??










Om mindre än 1 timme - då jäklar!!




Med blomster, fyrverkerier, en smarrig shot & Mr Dj i bakgrunden;

✫ ✫ ✫  GRATTIS!!  ✫ ✫ ✫


Ja då var det dags!

Runt klockan 23:25 då blir det officiellt - Åsa har blivit 30!


Hoppas du har haft en härlig dag och att kvällen var så där välförtjänt skön & mysig!

 












6 månader kvar - OMG!



Usher feat Will.I.Am - OMG



Yahoo! It's a celebration!


När jag kom hem från utbildningen på jobbet förut, väntade ett mail på mig i inkorgen om resultatet på det låneskyddstest vi fick göra i fredags. Spännande...
3 poäng från full pott blev resultatet! Jag är helnöjd!
Så helgens tur till Göteborg blir ett konstant firande! Åsa ska bli 30 härliga år och jag har fått ett roligt jobb och är ett steg närmare att bli certifierad försäkringsförmedlare! Det ni! Snacka om att bli vuxen i ett fingerknäpp liksom! hihihi

Nej nu ska jag packa lite inför morgondagens resa. Vill se Lyxfällan i lugn & ro kl 21, så jag får sätta fart här! På med musik och bara kör! =)





Come on now, celebration
Let's all celebrate and have a good time
Celebration

We gonna celebrate and have a good time!





Diana King - Shy guy









Sjung Åsa! Sjung!





Daska handflatan på instrumentbrädan och känn all hjärta & smärta!
Lidelsen är enorm, men styrkan kommer inifrån och du vinner till slut!



hahahahahahaha
Jag har minnnesbilder som aldrig kommer försvinna!!
=)





Hästviken here I come!


I morgon blir det Husdjursmässa med Sara på Hammarö. Ska bli skoj, har redan siktat in mig på vad som måste ses - Falabellahästarna och minigrisarna!! Och kl 12 blir det agility! Jag har bara en fråga gällande deras program för dagen:
Varför har de lagt iller-racet så sent???
Sara ska iväg på sin utbildning och jag ska ha Bella en stund, vi kan ju inte stanna till kl 15 för att se det. Har de inte tänkt på det när de planerade dagen eller?? Fan.

Jaja, lite skön musik & livet blir lite bättre!



And Harry doesn't mind if he doesn't make the scene
He's got a daytime job he's doing alright
He can play honky tonk just like anything
Saving it up for Friday night
With the Sultans with the Sultans of Swing




Hur det var...


Jaha då har en arbetsvecka passerat med en jäkla fart!
Det har varit samlyssnig, plugg inför test om låneskydd, läkarbesök, första samtal med kund (!!), spanat på flera olika system som jag ska jobba med (de två som används mest, känns redan helt ok faktiskt), skrivit testet om låneskydd och mycket nytt har till och med fastnat i huvudet! =)
Det har varit en blandad vecka får jag lov att säga. På jobbet har det varit riktigt kul! Mycket nytt att lära tillsammans med en underbar grupp & fadder! Runt omkring har det varit mer eller mindre som ett litet Kaos som inte vill bli Ordning! Hur som helst, så är den övervägande känslan ändå:

JAG HAR ETT ROLIGT JOBB SOM INNEBÄR VÄLDIGT MYCKET NYTT ATT LÄRA!

Men finns det något roligare än att trycka in en massa ny kunskap?? Visst, det är svårt. Men satan så kul!! Jag har fått mycket uppmuntran och goda ord från min fadder, vilket verkligen stärker tron om att jag till slut kommer klara av allt vad jobbet innebär! =)

Nu blir det en tur ner till stugan för att ta reda på tvätten. Strax innan ett kommer mitt sällskap för eftermiddagen - SANTOS!! Det känns som en evighet sedan sist.
När jag tittar ut genom fönstret så ser jag inte det väder jag har beställt för helgen! Hur grått kan det bli innan det blir svart ute??!! Ge mig solsken!!

Ha en härlig helg!




Cause you're stronger and you're better and you're ready for whatever

Wait til you see my smile




Vill ni se en stjärna?


Då ska ni kolla på lokaltvn Kanal 12, när det är Hemma bäst - då de inreder ett rum.
Under repotagets gång får man följa med till olika butiker för att se vad som inhandlas till rummet och självklart gör de ett stopp på SL där Emelie guidar dem runt bland soffor och smådetaljer!

 

 




Blick in i framtiden...



Ser fram emot den dagen, då krångel med akassan är ett minne blott...




Våren är här på riktigt!


I dag har det varit klarblå himmel och solsken heeela dagen! Hur gött är inte det liksom!!?? =)
Lite nyheter idag; Daniella & hela familjen återvänder hem i morgon!! Ska bli så kul att hälsa på dem när de kommit i ordning ordentligt i sitt nya hem.
Var till doktorn i förmiddags och fick reda på vad det är som felar. Hoppas det vänder och blir bättre nu. Redan idag har det faktiskt känts lite bättre, så jag hoppas på god fortsättning.

Nu ska jag gå & lägga mig. Läsa igenom det material som testet handlar om på fredag. Lite nervös blir jag allt när jag tänker på det... hihihi Men det ska väl förhoppningsvis gå bra.
Det är meningen att jag ska göra ett test nästa fredag oxå, men det går ju inte! För då drar jag ner till Göteborg för en helg med bland annat specialdesignat danspass och partyparty!! wohoo!!! =)

Titta & njut!
9 minuter in i avsnittet - det är då ni börjar säga BAZINGA! på riktigt! hahaha


Klicka på ikonen i mitten 2 gånger för att komma igång.


http://www.missedashow.net/c/2/TV_Shows/
Här finns måååånga serier att titta på! =)


nattinatti


Roligt med nytt jobb!


I tisdags drog det igång - min anställning på SBAB!
Har hittills fått lite info och utbildning i teoriform, men idag fick jag även sitta med min fadder, Ulrika, för första gången och samlyssna på samtal med kunder som ringer in med sina frågor och funderingar. Sådant som jag ska sitta med så småningom. =) Det var jättekul att sitta med och lyssna, för det var verkligen helt olika saker som kunderna ville ha svar på.
Ulrika gjorde en avstickare och ringde upp en kund och berättade att dennes lån hade blivit beviljat. Förstå den glädje som blev i andra änden av luren! =) Så himla kul att höra! Jag ser fram emot den dagen jag har förtjänat rätten att få bevilja lån och glädja den lyckligt lottade!
Skadeglädje är absolut inte den sanna glädjen! hihihi
Efter att ha suttit med Ulrika några timmar så var det dags för lite teoretisk utbildning. Det är så mina dagar kommer se ut nu de närmaste veckorna. Redan nästa fredag är det dags för första teoretiska testet... Ooohhh...
Idag fick vi lite info från Partner och den som pratade var en av favvo-ledarna på spinningen. Det var kul att se henne utanför spinningsalen. =)

Imorgon är faddern ledig och jag likaså! Så det blir fika med pappa på stan, danspass och sedan tradition med Emelie!!
Måtte yrseln hålla sig borta heeela dagen! Vore en trevlig omväxling liksom...


 

 








I dare you...


Kolla på http://www.tv8play.se/program/lexalonzo, avsnitt 5 och försök att inte bli förbannad när de tar upp hur lagen ser på våldtäkter! Jag har läst väldigt mycket om liknande händelser (är ett stort fan av pocketböcker), men hakan åker lika långt ner varje gång ändå!
Verklighetsbaserade berättelser i olika former och rena faktaböcker är som en drog, ju mer jag läser desto mer vill jag läsa! Blir förbannad, illa berörd och ibland direkt mörkrädd, av allt som händer och vad konsekvenserna kan bli (eller inte bli)! Men det är också det som gör att jag sträckläser böckerna jag köper.




Den som kan lagen, kan lagen inte komma åt. I Lex Alonzo får du lära dig hur lagen fungerar. Programledaren Michael Alonzo förklarar på ett lättbegripligt sätt vilka skyldigheter och rättigheter du har i samhället och hur du undviker att råka illa ut.

Vet du till exempel att sambolagen vid en separation kan göra att du förlorar din lägenhet trots att det är du som äger den? Under tio avsnitt reder Alonzo ut begreppen och ger värdefulla råd om hur du undviker de vanligaste fällorna.
Lex Alonzo




Underbart vårväder!!


I dag har solen strålat så varmt & skönt! =)
Det blev en promenad med lite vilddjursäventyr och sedan drog jag ut min sköna gungstol och en pall. Med en filt runt benen satt jag jävligt gôtt i solen, vindstilla och helt underbart!
Mer sådana här dagar tack!
Vid fyra knallade jag till mamma och pappa för att äta lite gott med dem, syster, mormor och Allan. Tre rätters blev det faktiskt. Efterrätten stod jag för, halloncheesecake med vit choklad.
Himla gott om jag får säga det själv! hihihi

När jag kom hem gjorde jag en ansträngning och putsade bort vintern från mina fönster. Jag var så ambitiös att jag gnuggade på utsidan, insidan och emellan - lika bra att göra ordentligt på en gång så man kanske slipper göra om allt en gång till...
Så nu ser jag ut och färgerna blev så klara! hahaha



Mitt trevliga möte med naturen idag...




Fick ett 12-pack med färska ägg av mormor. =)
Mammas moster har skaffat nya höns - tackar!



Nu ska jag kolla på Howie do it och skratta lite åt folk som blir blåsta!






Gör min dag


I dag är det då långfredag och med tanke på hur grått & trist det är ute just nu, så kan den här dagen mycket väl bli just väldigt lång.
Så vi piggar upp oss med skön musik, det slår aldrig fel! =)


Petter feat Magnus Carlson - Gör min dag




RSS 2.0