♪ ♪ ♫ Åh Färjestad! Åh Färjestad! ♪ ♪ ♫


På annandagen blev det lite jobb. Folk skulle byta leksaker som endera blivit dubbelt upp eller inte fungerade som de skulle. Barnen hade fått pengar i julklapp och kom med sina små plånböcker med kardborre. hihihi De är ju för goa!
Stort tack till Toys r Us folket - Det var himla kul att spendera december där!

På kvällen blev det utematch: Färjestad mötte Frölunda! Jag och Emelie köpte oss varsin biljett och tog bussen ut till arenan. Hade tagit på mig kläder så jag inte skulle frysa, men det blev allt bra kallt ändå!! Hade det inte blivit lite drag sista halvan av matchen (då Färjestad vaknade och faktiskt gjorde lite mål...) så hade jag fasiken frusit ihjäl!
Varje gång Färjestad gjorde mål smällde de av fyrverkerier och man kan ju tycka att jag borde ha vant mig eftersom de ändå gjorde 5 mål. Men jäklar va jag skvatt varje gång!! Det small högt!
De hade inför något nytt oxå mitt i perioden - power break... Små killar med varsin spade kom ut på isen och skrapade målvaktens lilla ruta. Det snöade ju hela tiden, så det behövde väl tömmas.
Men det var mitt i sista perioden som jag och Emelie tittade på varandra och såg ut som frågetecken. För helt plötsligt gick slutsignalen och det var dags för SIDBYTE! hahaha Mitt i spelet! Helt stört...
Men i det stora hela så var det himla kul att ha vart på utematchen! Vi var trots allt över 15 000 som samlats och hejade som dårar. Skrek och klappade. Det är ju sådan stämning som göra att det är kul att gå på liknande saker. För jag kan ju inte påstå att jag är speciellt sportintresserad annars...
Tvärs över isen fanns kusinerna & moster tillsammans med Janne. Kikade, men såg ingen lång kille (Victor... hihihi) som stack ut.






✫  ✫  ✫  ✫  ✫







Mera mat & sen slö!


På juldagen var det som vanligt dags för mera mat, hemma hos mormor.
Man äter ju så man mår dåligt... Men gott är det! :)
Pappa jobbade över och när jag åkte hem för att hämta honom var jag tvungen att ta kort,
för himlen såg ut så här



Fett nice! ;)


Efter att ha ätit oss mätta, pratat och skrattat, blev det kvällen och den spenderade jag hemma! Gjorde sista dagen på Toys r Us på annandagen, så något party blev det inte.
Det blev Sex & the City 2 & lite skräp. ;) Invigde Globalkniven och bläddrade lite i Okej-boken.


Ännu en till samlingen, inklusive en pin! hihihi



OMG! Alla bilder! Minnen!! hahaha



Julen kom & gick...


I år infann sig inte julkänslan alls! Men lika förbaskat både kom och passerade julen. Kartongen med julsaker står här i lägenheten, men sakerna ligger kvar i och där får de ligga tills nästa år. Hoppas bara att kära lilla tomten får se dagsljus då... ;)
Hur som helst, så firade vi jul hemma hos föräldrarna i år. I år hette tomten Moster! Hon delade först ut paket så att vi alla hade ett varsitt och sedan fick vi gemensamt öppna dem. hahaha Men sedan var vi fria att gå lös på resten bäst vi ville. Jag hjälpte till och med Jonas att ta bort snöret på paketet. Ooops!
Santos blev fick flera paket och till slut visste han inte vilket ben han skulle stå på. Han blev helt till sig i trasorna! hahaha Så jäkla skön!!



Mammas julbord - gött! :)



Mitt bidrag till julmaten - fika/efterrätten



Santos hittade platsen där han hade full koll på maten... ;)


GOD FORTSÄTTNING!!




✫ Hell yeah! ✫









Mr 3...


I söndags befann vi oss i ett ridhus och var väldigt eniga om att utställare, det är vi inte! Alldeles för mycket väntan och bara stå & glo på hundar och ägare när de springer runt runt runt i ringen och blir dömda.
Men eftersom en tvåa är vad som behövs, kommer det få bli en utställning till. Tanten hitta inga testiklar, blev mupp (trots inlämnat intyg...) och skapade sig helt fel åsikt!
Blä på henne & hennes kumpaner!!




Så liten man kan se ut då... hihihi




Santos syster, Lyztra. Syns det eller?? Typ, ja! ;)
Hon var så duktig att hon fick en etta!




Jobb! :)


När en dörr nästan helt stängdes så, ta mig tusan, öppnades ett fönster eller två!
Idag har jag jobbat på Toys - jag blir yr av alla leksaker!!! Men det är kul och ger skön omväxling från andra jobbet - SBAB & Toys r us liksom! ;)
Har lyckats få ihop mina två schema så att jag endast är ledig på onsdag, innan det är dags för julafton. Under en så här kort period är det kul att ha mycket att göra! Jag blir baske mig piggare av det! :)

Om en timme kommer Emelie och det blir fredagsmys! Och i helgen ska jag jobba. Första helgjobbandet sedan... Jag kan inte ens minnas! Men det är lika bra att vänja tillbaka det, för efter nyår blir det ju sådant även på SBAB!

Ha dä!!


Julhjälp - Jepp, that's me! ;)




Sörmon & massage


Idag har varit en slö dag som heter duga, det enda jag har gjort är att ta en promenad med Jeanette & Santos vid skjutbanan och sen iväg på massage. Och när jag ändå var där borta i krokarna så tog jag en sväng förbi Casablanca & hyrde filmer. :)
I morgon blir det någon timme i ridhuset á la svinkallt.
Det är hundutställning & kungen ska vara med! :)



Jeanette försöker få kontakt, så att hon kan säga:




FRI! :)



I väntan på att matte ska komma tillbaka från Konsum.
Han måste ha slocknat på en gång, för han hann till och med att börja snarka...





Dobby has no master. Dobby is a free elf!





Jag & Jeanette spanade på Harry Potter ikväll.
Ett tips i rutan för dig som vill se den:
inte kl 18 på en vardag - de yngre människorna får fortfarande vara ute & en del beter sig som om någon hotar med att ta popcorn-bunken ifrån dem om de inte skrapar och smaskar i sig dem allihopa... OMG!

Men filmen var bra och nu är det bara att vänta till mitten av juli så kan vi se del 2! :)





RSS 2.0