Det var en gång...

Oj oj oj va tiden går illa kvickt framåt! Insåg inte att det var SÅ längesedan sist, det behövs andras pikar för att fatta galoppen tydligen... ;)

Sedan sist har jul och nyår passerat. Allt med stil och lugn. Det var härliga helger denna omgång och beslutet att på juldagen hålla sig till lite alkohol och roliga spel hemma istället för lång kö och höga förväntningar, ja det ångras absolut inte. Hade hur kul som helst i hemmets lugna vrå med min syster, hennes hund och en av mina goda vänner. Det behövdes inte mer! Tänk så lättroad man kan vara så här på äldre dar! :)

Jag har även tagit beslutet att avsluta mina studier på högre instans. Det känns som om en sten lyfts från mitt hjärta och jag har blivit fri. Jätteskönt! Det är ju lite trist att jag inte hunnit bli färdig med programmet så klart. Men sådant är livet och jag utgår ifrån att plugg-suget kommer tillbaka bara det får vila lite. När jag tänkte tillbaka så har jag pluggat och jobbat året om sedan vårterminen 2003. Och tänker jag på det, så känns det inte så konstigt att orken tryter... För under den tiden var jag till Malta i en vecka 2005 och resten av somrar och andra lediga perioder mellan pluggandet, har jag jobbat för allt jag är värd.
Nu ska jag bara jobba ett tag, och sedan plugga på sidan om. Kombinera de båda liksom. Så ser planen ut nu iaf, sen får vi se hur Guds plan ser ut...

Och på tal på jobb, så ska jag till Stockholm på onsdag för ett möte om ett jobb, i Norge. Det är ett jobb som säljare, vilket inte är min grej överhuvudtaget och jag har ingen som helst kunskap inom området. Men det är dags för något nytt och förändring i mitt liv, så varför inte testa på ett helt nytt arbete då?! Utvecklas lite!


I december tog jag mig en promenad till Universitetet och fick syn på det här på himlen vid Lambergtjärnet

image11

Helt mysko! Va sjutton händer?
Det var väldigt disigt på himlen den här dagen och solen försökte så gott den kunde för att komma fram. Och den ringen syns ju upptill. Men vad är det som är nedanför? Gud? Och det som inte syns på kortet, är att det är TVÅ regnbågar på himlen! Den understa går igenom solen däruppe. Jag nog aldrig sett regnbågar i december månad när det är minusgrader ute. Men det var väl allt dis och solen som skapade magi. :)
Konstigt var det iaf!

Innan jag ger mig med skrivandet för denna gång, vill jag STARKT rekommendera Danspasset på Syrefabriken, för den som vill kalasa till det lite en onsdagkväll eller fredags eftermiddag! Så jäkla roligt!
Det var allt för denna gång. Om jag kommer ihåg kanske jag återvänder efter mötet i Stockholm. :)

Ha dä gôtt allihopa!


RSS 2.0