Men hallå!!!!





Julian Beever CHALK DRAWINGS






Det är snart söndag...


Nu på kvällen har jag, Jeanette å Santos haft filmkväll hemma hos mig. Jeanette svängde in på Casablanca på vägen hit. Det blev dessa filmer

 

Untraceable kan jag rekommendera att se. Äckliga saker händer men den var bra!
Margot at the Wedding å andra sidan... Ja jag finner inga ord! Den var bara knepig! Förstår inte varför vi alltid får med oss sådana konstiga filmer hem från Casablanca!!! Vet inte hur vi lyckas faktiskt! hahaha



Nä men nu ska väl jag ta å borsta mina tänder å så smått avsluta min lördagskväll!
I morgon blir det aerobics tillsammans med Emelie å efter det kör vi pizza å film! Härligt!





ROCK ON! :)




Farmors födelsdag


Hos farmor tidigare idag


Santos var så klart med.


Mamma, pappa å farmor. Farmor fick sig en ny stereo att ha på bordet å så klart Christer Sjögrens nya platta Mitt Sköna Sextiotal

 
Santos fick tag i lite kartong å det blev full fart i stugan! Mormor hann knappt få sig en klapp liksom! :)


När det vankades fika, var är Santos då? Kanske någon tappar något...

 
Ja, var så god! Lite smörgåstårta även till vovven!


Pappa pimpar farmors ride! hahaha

På 90 års dagen får man mängder av blommor! Flera från hemtjänsten tydligen! :)
 






SYTYCD


Denna omgång av So You Think You Can Dance är ju helt underbar! Joshua är min favorit! :)
En av veckans rutiner; Katee å Joshua fixar en mörk pasa doble! Superb!


Katee & Joshua




Farmor 90 år!


 

Födelsedag 27 september



Britta Berg


Britta Berg

Karlstad
90 år fyller Britta Berg, Eriksborgsgatan 7 A, Karlstad. I sitt yrkesverksamma liv arbetade hon som hembiträde, i hotellbranschen och som tidningsbud. Idrott är ett stort intresse och då framför allt Färjestad.

Publicerad: 2008-09-27 06:00 på nwt.se




Vid tolvtiden ska jag å resten av min familj åka å fira henne.
90 år! Herregud! Va gör jag när jag är 90?? Undrar om jag lever än...



Ha en bra dag alla där ute!




Kusinens bror

Min kusin Lisa har nu gått å blivit en del av blogg-världen hon med! Jag läste där att hennes bror är lite av en musiker, så jag tänkte dela med mig av vad jag fann på youtube, där han går under namnet DML! :)


DML sjunger Rufus Wainwright's Hallelujah




Fredagen snart slut!



Aahh, det var så fiiiint på himlen när jag gick hem från danspasset förut. Å så skönt ute!! Gôrgôtt för att vara noggrann faktiskt! :)
Det var så kul på danspasset idag! Som vanligt... :) Sista låten i passet är Tina Turners Proud Mary, början är lugn å man förbereder sig för resten av låten. Men jäklar va trött min kropp var mot slutet!!! Hela arbetsveckan kändes kan jag lova! 
Men som vanligt gick jag därifrån på gott humör å med en ganska behaglig känsla i kroppen! :)


ÅSA! Du missa väl inte att NKOTB kom tillbaka i år!? Reunited på äldre dar liksom!
Pojkarna har växt upp till män å fansen skriker fortfarande som småflickor runt dem! :)
Åsa, det här till dig!



NKOTB - Summertime




Nu ska jag se färdigt på slutklämmen av Doobidoo!
Ha en skön fredagskväll!




Onsdag kl 15.40



JAG HAR FÅTT MIG EN ARBETSINTERVJU!!!




Hur det går efter det får vi ju se, men ett steg i rätt riktning!
Nu ska jag sticka iväg till Syrefabriken. Det är fredag å klockan närmar sig 17 - DANSPASS!





                            










Snart upp igen...

Tårtor, tårtor, tårtor... Det går runt, runt å runt! Vet inte hur många små runda tårtor det gått denna vecka, men sammanslaget idag å i morgon blir det cirka 1 000 stycken! Å det är ju bara den sorten, det finns ju fler! Mon dieu!! Ska se om jag inte kan få fram en sammanställning över veckan i morgon. Är lite nyfiken på hur mycket vi skickat ut till butikerna!

I morgon ska jag å mamma fixa i ordning en tårta till farmor ska ha. Hon fyller 90 år på lördag, så lite smörgåstårta ska det ju vara så klart! :)
På lördagkväll är det hockey i Lila Arenan. Å hör å häpna: Farmor ska på hockey! Vet inte hur länge vi tjatat om att följa med å se på en hemma-match. Färdtjänst är ju bara ett telefonsamtal ifrån å platser för rullstol finns i arenan! Men icke! Förrän nu. När hemtjänst har trugat henne... Hmmm... Jaja, bara hon kommer iväg, Kul att matchen är på 90-årsdagen oxå! :)

Wolfpack med Niklaz i spetsen


Nu är klockan trettio minuter efter åtta å det är mer än dags att gå å lägga mig! Alarmet ringer kl 4.00, ska börja jobba kl 5 i stället för 6 i morgon! Vad gör man inte för alla som vill ha smörgåstårtor liksom!?! Ööhh...
Å på tal om alarm!! Precis när jag öppnade dörren ut ur fabriken efter att jag å Marie hade stämplat ut å var på väg till omklädningsrummet, börjar det tjuta av bara helsike i hela fabriken! Shit, mina öron!!!
Hjärtat hamnade någonstans uppe i halsen å jag trodde först att det var något jag hade utlöst när jag öppnade dörren. Men nej! Det var ju brandlarmet!! Kul, jag hann ju inte byta om för dagen. Det är bara att vara så vänlig att knalla ut till samlingsplatsen när alarmet ljuder. På väg ut stötte vi dock på en kille som berätta att det var falsklarm. Han pillra med något skåp med massa knappar... Var han den skyldige till detta oväsen mån tro?? Fy fan!
In i omklädningsrummet å byt om! Skulle in till stan direkt efter jobbet så mamma gick innan mig. Men någon minut senare berättar min mobil att det är mor som ringer! Hon hade mött brandmän å brandbilar utanför fabriken. Fullt pådrag alltså! De hade dock hunnit försvinna innan jag kom ut å tog ett djupt andetag i friska luften!
Action på KF!! hahahaha
Har fått mitt vikariat förlängt till och med vecka 51. Veckan innan helgdagarna... Inte ett dugg förvånad! Usch! Hoppas jag kommer därifrån snart! Ett nytt jobb till mig tack! Heltidsjobb som innebär SEMESTER nästa sommar!!!! Ja det vill hela jag ha! Både kropp å själ skriker efter en längre sammanhängande ledighet! Var på Malta en vecka i juni 2005 med Jeanette. Snart dags för lite mer ledigt kanske...



 
 








Tiden rusar förbi!

Jag har precis varit inne på korkortsportalen.se å spanat runt lite. Å varför det? Jo men det är ju dags för mig att förnya mitt körkort!



30 november är det 10 ÅR!!! sedan jag hade min första å enda uppkörning. Det var snöstorm, mörkt å nervöst, men på den tiden fick man ju köra upp i egen bil så det var ju ganska skönt att köra bilen jag hade övningskört med liksom! :)
Hade en jättetrevlig man bredvid mig (tror han hette Kjell Falk) när jag hade uppkörning, hade radion på låg volym så att jag kunde slappna av lite å sen bara körde jag så jävla bra i snöstormen! hahahahaha
Duktig var jag ju i alla fall, eftersom att jag ensam kunde köra hem bilen å plocka upp mamma å syster för att sedan gå ut å äta! :)

Nu är det hur som helst dags att knalla iväg till Vägverket, ta ett kort å betala in de 120:- som förnyelsen kostar. Sedan får jag mig ett nytt å fint körkort! Va trevligt! Mitt gamla är böjt å slitet efter att ha legat på olika ställen under festnätter å kalas! :)








Färg i håret

I går var det dags för lite färg i håret. Täcka över utväxten åsså några slingor på det! Kommer inte ihåg när jag hade slingor senast...

 
Olika ljus, olika färger! Men det är i stort sett svart med choklad-slingor ;)

Fick även med mig detta från Aqua


Wella Professionals pro straight digital ion  649:-


L'ANZA Healing Strength Neem Plant SILK SERUM  229:-

   
L'ANZA Hair Repair; Protein Plus Shampoo, Leave-In Protector, Reconstructor
Erbjudande för alla tre: 199:-

Gick ifrån frisören med fixat hår å en betydligt lättare plånbok. Men lugn mamma! Det var inräknat i budgeten, så det var ok! :)



 

Ha dä!  








Stackars tös!!!

Det är ju hemskt när man blir förföljd!!





När skrattet tar över...








Sockor från mârten!

Mamma å pappa åkte till Årjäng för att gå på mârten idag. Jag fick mig två par nya sockor. Har redan 3 andra par å de är helt sjukt mjuka å sköna att ha på sig! :)

  
Välkommen kyliga kvällar! :)





Är det så??





Japp det är det! Till veckan är det lönevecka å aktivitet på jobbet - extrapris på klassisk rund smörgåstårta 99:-
Så i morgon blir det söndagsarbete, med start kl 7.30. Slutar vid 12, så hela dagen är väl inte förstörd, men ack så tråkigt att åka till fabriken! Men men, det är röd dag å det betyder ju bra betalt! :)
Till veckan är det jag som expedierar, så om ni köper en sådan här tårta på någon av Konsums butiker runt om i Värmland - ja då är det jag som packat ner den å skickat dit den! :)
I går innan jag gick hem från jobbet visade sammandraget för måndagen, att det beställts nästan 300 runda tårtor. På första dagen av veckan! Sedan har vi ju alla andra varianter av tårtor som ska göras oxå! Vem har sagt att det är ett glidarjobb att göra smörgåstårtor...? Herregud!


I dag tog jag mig en långpromenad. Måste ju passa på när solen bjuder upp för en gångs skull! Åsså är det ju dags att börja få in vanan att få upp antalet steg per dag, nu när vecka 41 närmar sig å utmaningen tar sin början! :) Fick ihop över 15 500 steg på promenaden! En bra början, tycker jag! Har ställt in min stegräknare på att mina steg är 68 cm, så dagens promenad stannade på 10.59 km! Härligt! Klapp på axeln till mig! :)
När jag skulle runda Kalvholmen på väg hem, mötte jag en ivrig filur! Det var full fart framåt som gällde helt enkelt!


Döpte honom till Hårige Ivar!

Fler bilder från idag

  

Vid 18 tiden trampade jag iväg till föräldrarna för att äta lite god mat som mamma fixat. Det inkluderade kantareller! Gôtt dä! :)
Efter maten tog jag, mamma å Jeanette med Santos på en promenad runt Lambergstjärnet. Solen höll på att tacka för sig å det såg ut så här


Satt på min cykel så det blev visst lite suddigt, men färgerna syns ändå! :)


Nu under kvällen har jag tittat på The Hottie & the Nottie, en film med Paris Hilton... Perfekt film för när man bara vill slö-kolla på någonting! Kan inte påstå att den var särskilt bra!
Men jag såg en bra film igår kväll! In the Land of Women, med bland andra Meg Ryan å Adam Brody. Lugn å mysig film med en mormor-karaktär som lockar en till lite skratt. :)



 
 








Lappar i massor!

Jeanettes kompis Jenny har på sin blogg länkat till en hemsida, som jag tror passar min kompis Jennie å hennes humor. Tror det blir många skratt framför skärmen när hon spanar in sidan faktiskt! :)
Vi här i Sverige är nog inte kända för att ta tag i saker å reda ut fnurror på trådarna face-to-face. Därför finns så himla mycket att läsa på argalappen.se!! Knäppa saker som skrivs runt om i landet vill jag lova! :)
En annan sida man kan besöka för att få mer av denna härliga poesi som skrivs runt om i landet, är tjuvtittat.se. En bild som visar hur dumt det kan bli ibland, kommer därifrån:


Ojsan, va knäppt det blev här! :)





TJÔTA!!       




Scooter is in da house!!!

Höj volymen å rocka fett hårt!!!       





 


Scooter vs Status Quo - Jump That Rock (Whatever You Want)





 


Babylon A.D



Har precis kommit hem från bion. Har sett på Vin Diesel med min syster. Vi var 8 stycken i salongen... märktes att det var sista föreställningen för filmen!
Ganska knepig film, men ändå en bra bio-film. Jag gillar oftast de lite knepiga å konstiga filmerna. Men vet inte om jag gillat den lika om jag sett den på dvd hemma! Men ni som inte sett den kan ju göra ett försök å se vad ni tycker. :)

Nu ska jag borsta mina tänder å bädda ner mig i sängen. Klockan väcker mig 5.10 i morgon, bara 5 timmar å 30 minuter kvar tills dess... Så himla skönt att det är fredag imorgon! Helgen är det jag jobbar för på måndagmorgon! ;)


Natti Natti!



The Man!




Lil' Beyoncé










Räkna dina steg!

Konsum Värmland anordnar en tävling för sina anställda! Det ska vandras i Nils Holgerssons fotspår!
Med start vecka 41, så ska det stegas 462 mil till och med vecka 23 nästa år!
Räknade lite på det å det blir 13.2 mil/vecka som ska göras! Är man med i ett lag, som ska vara på 3 personer, så innebär det 4.4 mil/person å vecka! Lycka till!
Jag är inte anmäld till något lag, eftersom jag inte vet hur länge jag blir kvar på fabriken. Men jag tog mig en lapp i alla fall å ska se hur långt jag kan ta mig under denna tid.
Man får inte tillgodose sig de steg man gör på jobbet! Så förutom de steg som man får på stegräknaren vid vanliga promenader, så kan man ju göra andra aktiviteter som räknats om till antal steg:

Aktivitet, Avstånd/Tid, Steg
Simning1 km10 000
Cykel1 km1 000
Skidor/Rullskidor1 km2 000
Inlines/Skridskor1 km2 000
Spinningpass60 min15 000
Gympapass60 min15 000
Styrketräning60 min8 000
Bollsport (ex. fotboll, tennis, innebandy)60 min15 000

1 km = 2 000 steg
462 mil = 9 240 000 steg



Så häng på å utmana er själva! Vem stegar mest??


  









Dags för fest!



Nu kommer han till Månen igen - Dj Tim Henri! Så det är bara att boka in party 11/10 å 8/11!
Såg att det redan är inplanerat fest då i oktober, det är ju då Madde har fest i nya hemmet! :) Va roligt det ska bli!!!

I dag har jag varit iväg till BM's å fått mig lite massage. Det blev en hårdhänt omgång idag! Min massör sa att det är som ett ordentligt träningspass för henne när hon tar sig an min rygg. Hmmm... Ja ja, det gör gott i alla fall. För det känns som om axlarna lämnar öronen å att ryggen blir mer rak, när jag lämnar stället. Så jag uppskattar att hon lägger ner hela sin själ i knådandet av min rygg. Tack Anna! :)

I dag har varit en dag i trötthetens tecken. Så när jag somnade i soffan å inte vaknade när alarmet gick av, ja då blir jag inte förvånad! Somnade väl vid halv sex där någongång å slog upp ögonen igen å insåg att klockan-skrället redan var 20.34... Håller tummarna hårt för att jag ska somna sen oxå, när jag går å lägger mig i sängen! Om inte annat får jag väl lägga mig å läsa mig till sömns. Boken som gäller just nu är:



Handlar om en pappa som är på sin egen dotter å mamman väljer att se åt ett annat håll å vägrar tro på vad dottern berättar om pappa... Fy fasen va hemskt!



Liten tankeställare

Just nu är det en dokumentärfilm på Svt1 - Murderball.

"I denna Oscarsnominerade dokumentär får vi följa USA:s lag i rullstolsrugby. Spelet är hårt och spelarna kombinerar en otroligt skicklig hantering av rullstol och boll med totalt dödsförakt."  svt.se

Det är en kille där som jag känner igen. Så jag googlade honom - Mark Zupan.
Hittade honom på Wikipedia och kom fram till att jag sett honom på Miami Ink! Kände igen olyckan han var med i:

After a soccer game on October 14, 1993, Zupan got drunk with teammates at a bar and then crawled into the bed of his best friend's (Chris Igoe) truck to sleep. A short time later Igoe left the bar unaware that Zupan was asleep in the back. The truck was involved in a collision and Zupan was thrown from the pickup bed, over a fence, and into a canal, where he held onto a branch for 14 hours until being discovered by a passerby. wikipedia.org


Mark & Ami


På youtube fann jag honom i en kort reklamfilm. Å fick även se en blond svenska med där! :)






Man vet aldrig hur dagen kommer att sluta, när man går upp ur sängen på morgonen!






Kall å grå söndag

Hej å välkommen kalla hösten!!
I dag har verkligen varit en grå höstdag. En sådan där då man bor i mysbyxor å raggsockor å värmeljusen bränns som aldrig förr när det blir lite mörkt ute. Härligt! :)

I går var det i alla fall lite solsken när vi var på Drive-In-Bingo. Synd bara att det inte blev en enda krona i vinst...
Men men, det var roligt ändå å nu får man vänta ända till maj 2009 om man vill spela bingo på I2 igen. Marie sa att det inte blir mer nu! Kan i och för sig ha berott på att hennes humör sjönk för varje fel nummer som tanten vid mikrofonen ropade ut... hihihihi



I vårt sällskap på 4 personer, var det enbart jag som inte behövde ut ur bilen å få i mig lite nikotin!

När Marie lämnat av mig på Konsum efter bingon, blev det tacos, cola å film med Jeanette å Santos hemma hos mig hela kvällen. Det blev IronMan å Get Smart. Två helt okej filmer faktiskt.
Dwayne "The Rock" Johnson är ju ganska trevlig att vila ögonen på om inte annat. ;)




Ha en trevlig söndagskväll å en bra start på nya veckan i morgon!




Drive-In-Bingo



Klockan 15 är det dags final av drive-in-bingon på I2. Många slantar finns att vinna! :)
Vid två-tiden kommer Marie å hämtar mig i sin fiiina bil. Även Anita ska hämtas upp å när vi kommer fram möter vi upp Anna å spelet kan börja! Anna brukar ha turen på sin sida å vinna lite då å då, så jag röstar för att vi spelar bolag å delar på eventuell vinst! :)

 I denna bil ska vi vinna pengar idag!!     






Peace out!

I'll C ya when I C ya!










TaxFree leverans

Mamma är hemma igen från Azorerna å kom med mina beställda varor från taxfree, lukta gott å smaka gott. :)


JLO; Glow, Miami Glow, Love at first Glow, Glow after dark


Calvin Klein; Euphoria, Eternity Moment, ckIN2U her, Eternity, Obsession


Småflaskor, perfekta när man vill testa på lite olika! :)


Absolut Mango

Säger bara en sak: Vilken tur att det var en stooor flaska!
Himmel va gott den lukta! Verkligen mango! Mmmm :) Ser fram emot att få testa den! Kan tänka mig in i frysen å sen i shotglas...




 
 








AFV

America's Funniest Home Videos var på tvn å jag kände för att bli lite mer road. Här är några klipp som fastnat i mitt minne å som fortfarande roar mig. :)

Baby givin' the evil look



Einstein - The funny bird



OMG Talking dogs



Dog bites own leg





GRATTIS JENNIE!!




I dag blir härliga Jennie 30 år!















 


Dessa förseningar...

Det var meningen att mamma å mormor skulle landa på Arlanda vid 21-tiden ikväll. Deras vecka till Azorerna var över å det är dags att återvända till vardagen.
Men inget blir ju någonsin som man tänkt sig!
Har precis fått höra att deras plan kommer att lyfta kl 20.10 lokal tid, vilket betyder kl 22.10 här i Sverige. Det blir kul för pappa å Jeanette, att åka mitt i natten för hämta upp dem på Arlanda, när de landar vi 4-tiden imorgon bitti. :)

Påminner mig lite om när pappa å jag åkte till Arlanda för att hämta mamma å mormor, som varit i Frankrike med moster. När jag svängt av vid en skylt som det stod Arlanda 27 km på, så ringer mamma å säger att de nu ska gå på planet nere i Frankrike!!! Vet ni vad det finns att göra på Arlanda på kvällen/natten??? Ingenting!
Jag å pappa fick helt enkelt roa oss med att sitta vid det enda öppna lilla cafét vid ankomstgaten, å titta på de konstiga filurer som passera på flygplatsen. Kan ju lova att vi var lagomt trötta när vi skulle köra hem sedan. Skratta typ åt allt å inget... :) Kommer ihåg att det kom en älg lunkandes över vägen när det var min tur att köra i dimman/diset. Ur vägen! Här kommer vi!




Trevlig resa å Välkomna hem!


Sensation White 2008

Jeanette nämnde detta party, kan det ha varit i lördags tro? Tyckte det lät kul. I dag såg jag trailern för kalaset på Mtv :

SENSATION WHITE 2008

JA TACK!!! Låt oss festa i Köpenhamn på The Arena Park, 15 november!!

Trailer Sensation Denmark 2008


JAG VILL DIT!!!!
Det får mig att tänka på när jag å Åsa kalasade loss nere i skrovet på en båt i Göteborg. Synd att polisen gjorde razzia å stängde stället...

Ju fler vidoes jag hittar på youtube, desto mer sugen blir jag att bara festa loss!

Anthem Sensation White 2004



Jag avslutar med något som ska spelas med mycket volym å glädje!

Delerium feat Sarah McLachlan - Silence (Tiesto Mix)






HA EN SKÖN TORSDAG!




Värk i kroppen...

Det är ju fasen oxå!!!
Var iväg på aerobics förut - inte smartaste draget!
Efter att ha gjort en väääldigt lång dag på jobbet (rent mentalt sett, timmarna var ganska få), kom jag hem å däckade i soffan efter ha ätit lite. Sov i nästan två timmar innan det var dags att piggna till å ta mig till Friskis. Orkade knappt något. Det var armar å ben överallt å jag fick dem inte att samarbeta! Grrr...
Hemma igen kommer värken i kroppen krypnas, jag fryser å känner mig hängig! Tack, men nej tak! Jag röstar ner förslaget att bli sjuk!! Hoppas allt känns bättre i morgon kl 5.45 när det är dags för mig att stiga upp ur sängen å sticka till jobbet.
Annars får det bli en dag med vila, panodil, värme å lite mer vila!





GUD VA GÔTT DÄ VORE Å LIGGA DÄR!!!




Santos å jag en eftermiddag



I går efter jobbet tog jag bilen å plockade upp Santos. Det fick bli milen på Skutberget i stället för spinning på kvällen. Mina ben blev himla trötta å konstigt vore väl annars, eftersom min stegräknare efter promenaden stannade på 19 310 steg. Gôtt dä! :)

  



Det är inte alltid lätt att vara labrador i liten Toyota... Men det gick till slut! :)

I spåret var det så klart blött som aldrig förr å hunden fick lite spel... Väta å hysteri hör ju liksom ihop när man är hund!
När skylten med 9 kilometer dök upp i spåret, var mina ben stumma å trötta. Tackade gud lite tyst, att det bara var 1 ynka kilometer kvar innan jag skulle få sätta mig ner i bilen! Till och med Santos ben skakade lite när han hoppat in i bilen å satt sig på golvet. Så han körde samma stil som på väg dit! :)

Väl hemma blev det dusch, mat å sedan raklång i soffan.

  



Det dröjde inte länge innan han drog tunga timmerstockar. Så mysigt så! :)
Let's do this again sometime, soon! :)







Ett nytt ansvar på ett gammalt jobb

Syster gjorde idag sitt första arbetspass med nytt ansvar. Var ju tvungen att uppmärksamma detta på något sätt, så i lördags fick hon halsband å örhängen i söta små smyckepåsar.

   


Halsband å örhängen har jag köpt av en arbetskamrats syster. Man kan gå in på hennes hemsida å titta på fler halsband att köpa. Alla är unika, då de endast görs i ett exemplar å inte på beställning.
Smyckepåsarna finns hos Panduro.


Grattis Jeanette till en spännande höst å julsäsong på Toy's R Us. Det kommer att gå strålande! :)

 

  
 














Fötterna hatar mig...

Har precis kommit hem, efter en härlig kväll med Jeanette å Emelie. Jag har haft en rolig kväll, men jag har nog gjort mig ovän med mina fötter... De är inte vana att knalla runt i klackar. Att de nu även fick dansa i dessa klackar på Månen, gjorde inte saken bättre!

Bilder från kvällen


Syster å jag


Mörkt dansgolv på Månen...


Kö på Burger King, men ändå inte galet med folk just då!


Dragen å trött syster med chili cheese i handen. :)


Emelie engagerar sig, men Jeanette kan inte bry sig mindre just nu... TAXI HEM, TACK!!!!


Sattygen som tog död på mina stackars fötter...

Nu blir det en dusch å sen massage åt trampdynorna! Dirty Dancing hamnar nog i dvd'n oxå... Får se hur mycket jag hinner se innan ögonen stänger för natten. :)


Kramkram

 
 








PARTY!

Tre brudar; jag, Emelie å Jeanette, ska ikväll skaka våra lurviga på Månens dansgolv! Hoppas vi ses!

Höj volymen å fixa lite röj i livet! :)


Gigi D'Agostino vs. Sean Paul - Ripassa, get busy

Filmkväll i soffan



Bara LOVE den här filmen. Helt sjukt bra!
Se den om du missat den!











Emelie! Imorgon blir det PARTY PARTY!! :)

GRATTIS!!!



Det är med mycket stolthet å glädje som jag kan berätta att Santos klarade testet av att sniffa viltspår tidigare idag! Det var koncentration som gällde från allra första sniff! Synd att jag inte kunde vara där å se på.
Nu väntar ytterligare två tester med högre svårighetsgrader, vilka jag är övertygad om att han kommer klara galant! :)
Behöver jag säga att matte å husse är stolta över fina jycken nu... 





                       




Syster pryder även första sidan på Kennel Jamiciz hemsida...





RSS 2.0