Vilken jäkla måndag!!

Min måndag började klockan 04.00 när alarmet på mobilen började föra väsen å min sömn blev störd... Arbetsdagen började kl 05.00 och var inte över förrän kl 16.30!! 1 timme å 45 minuter mer än vad schemat säger juh! Fy fan!!
Jag vaknade med ett typiskt måndags-humör å det blev inte bättre när timmarna blev allt fler på fabriken. Blä!
Efter jobbet blev det en sväng till Bergvik för att handla lite. Allt är dyrt å en massa galet folk som kör sina kundvagnar som mähän...

Nog med gnäll! Helgen bjöd ju på kalas å så här funny hade vi i kön:

Tyvärr var det inte lika skoj när vi väl tagit oss in, har nog blivit lite bortskämd av Mr Dj. Å den där modeshowen de drog igång vid halv ett gjorde inte saken bättre... Men som tur var stod vi uppskrivna på gästlistan å knallade in gratis! :) Tack Bengan!

I går fick det bli en promenad i solskenet, vilket var jätteskönt!

Månen by day :)


En sväng vid Örsholmen, utmed Klarälven. Massa glitter i vattnet :)

Igår kväll var jag, Jeanette å Emelie till KebabHouse för att få lite mat i magen på eftermiddagen. Efter det blev det glass i stundtals solsken vid Timmy's. Fasen va mätt man blev!

Känns lite som ett kort på turista i Solstaden!! ;)


Innan det var dags att placera sig i sängen å dra ett par timmerstockar, knallade jag till föräldrarna för att hämta bilen. Eftersom de är till Helsingfors tills i morgon, så är det ju synd att låta bilen stå ensam i ett garage... ;)
När jag kom in på gården, där jag lekt som liten, fick jag mig en chock. Det såg så himla öde ut, de har klippt ner de flesta av buskarna...

Gud så tragiskt!!!


The car! :)


Klockan har passerat 21 å det är dags att hoppa i säng. Det har varit en lång å hård dag idag, så jag måste sova ordentligt i natt så att jag är pigg å go till i morgon. För då ska det bli bilbingo, fast på cykel! :) Vi är några från jobbet som ska trampa till I2 å hoppas att vi har lite tur med spelandet!
Jag å Anna ska träffas tidigare för att försöka ta plats på bryggan tills de andra kommer å gör oss sällskap! :) Hoppas att det inte blir regn imorgon å att jag vinner några slantar!

 


NATTI NATTI!! 









Livet i perioder

Konstigt det där att saker å ting händer i perioder här i livet. Är just nu inne i en period av kalasande! Inte det värsta som kan hända precis. ;)
I kväll blir det party med Emelie, min kära syster å hennes kompisar Emilia å Jenny + 2 kompisar. Bara partypinglor hemma hos mig ikväll!   


I tisdags när jag satt i roddmaskinen på Syrefabriken, knäppte det till i handleden å på torsdag å fredag fick jag se ut så här på jobbet:

Liniment hela dagen å elastisk tygstrumpa över för att få lite tryck på det å att slippa få liniment på mitt värmande understället... Å som jag skrev i tidigare inlägg så var gårdagens (å även torsdagens) arbetspass både lååångt å hårt! Armen kändes som ett ting som bara hängde efter mig på kvällen liksom. Men va roligt!!
Kan ni fatta va mycket smörgåstårtor som faktiskt äts!?!? Trots att jag jobbat med det länge nu, så blir jag fortfarande bara som en stor fågelholk i ansiktet när jag ser vad som ska göras under dagen. Å det ökar i mängd hela tiden!! Helt sjukt!

I morse fick det bli en morgonpromenad, jag vaknade ju så tidigt å orkade inte ligga kvar i sängen å tvinna täcket... Hur skönt som helst att komma ut å röra på sig. Det var väldigt lugnt å stilla ute, vilket skulle kunna bero på att jag gick hemifrån någon minut över 8... Å eftersom benen till slut gick av sig själv i takt med vad mp3'n spelade, så kom jag inte hem igen förrän vid 9.45. Strax över milen stod stegräknaren på - gôtt dä!


Ha en fortsatt skön lördag!


PARTY!! :)

HELGEN ÄR HÄR!

Efter att ha jobbat hårt som bara den mellan 05.00 och 16.45 så är det nu äntligen helg å ledigt!!
Det ska vi fira med lite skön musik från Scooter tycker jag!  




Sex and the City



Nu har den kommit - min lilla skolåda! :)
Viljan att köpa den har funnits lääänge, men nu var den nedsatt på cdon.com å då slog jag till! Välkommen hem till mig!

I går kväll var det dags för SATC - the movie.

Det var familjens kvinnor i tre generationer åsså Emelie, som knallade iväg för att spana på filmen. Den var väldigt bra! Var lite rädd att den skulle bli för långdragen med sina 2 timmar å 25 minuter, men tiden passerade snabbt å det var en blandning av tårfyllda ögon å härliga skratt! Väl värt ett besök om man är sugen på en riktig girl-movie! :)

Jag var inne på Månens hemsida nyss å spanade på vimmelbilderna från i lördags. Hittade Jossan med sin girls, de såg riktigt städa ut där de satt uppradade på soffan! : ) Jag fann även Emelie i vimlet, med en pojk vid sin sida. ;)
I gästboken fann jag att fler fallit för Herr Underbara Dj...

 Var på BMB nu i lördags (21 juni) och blev "förälskad" i DJ:n på stora dansgolvet. Skitbra! Nu vill jag veta när han spelar nästa gång! Finns det något ställe på er hemsida där man kan se vilka DJ:s som spelar? 
 
Hej.

Han heter Tim Henri.. och kommer då och då till oss. Han spelar igen till hösten. Under somamren hittar ni honom på Cafe Opera . The Lab . Eken Bar och flera andra ställen i STHLM.

Längtar redan till hösten!!    


Något som ligger lite närmare verkligheten är HELGEN! I morgon kommer det bli en lång å hård dag på jobbet, men sedan jäklar! Då är det ledigt igen!   
Men för att orka med morgondagen, krävs ju några timmars sömn. Klockan ringer kl 4.00 så det är väl snart dags att avsluta torsdagen.



Ha dä gôtt!!



De sa Jonte


3 dagar till helg...

... å 6 månader till julafton!    

Nu när måndagen är avklarad, den tunga dagen, så är det i stort sett full fart mot helgen som gäller! :) Å med tanke på hur snabbt dagarna passerar, så är det ju snabbt gjort!
I morgon är det ju bio som gäller efter jobbet. På torsdag jobbar jag till kl 16 å då går ju slutklämmen på dagen snabbt till bedtime. Å efter det är det ju fredag igen å dags för helgen!   

En annan sak sätter ett leende på mina läppar är ju att bankkontot blir lite fetare denna vecka! Men gud va gött då!
Finns en sak till som orsakar glädje, men det behåller jag nog för mig själv en stund till.   



I går kom syster å token Santos på snabb-besök.

Men lille vännen då...
Snart är han av med kragen å kan leva fritt igen! :)



Ha en trevlig resa mot helgen allihopa!




Dj Tim Henri



Kvällen startade hemma hos mig lite efter kl 19, då jag å Emelie öppnade vår alkohol å även drog fram PS för att spela lite Buzz. Allmän frågesport är inte min starka sida, men det gick ju ganska bra ändå! :)
Vid 21-tiden ringde syster å bad mig komma ut å öppna grinden - hon ville vara med å kalasa! Ja va roligt, välkommen Jeanette! :)
Strax innan midnatt tog vi tre goa tjejer en taxi å åkte till Månen. Ingen kö, så det var bara att knalla in. Väl inne på Månen mötte vi även upp med Jossan å hennes kompisar. Vi hängde in jackan å där stod han - Dj Tim Henri! Vi dansade tills de tände lamporna å det var dags att gå hem. Helt underbart va roligt vi hade!
Tack så mycket för det!  



Idag har jag inte fått så mycket gjort. Men jag har i alla fall varit utanför hemmets fyra väggar. Tog mig en promenad ner till Filmstaden för att köpa biobiljetter till Sex and the City. Jag, mamma, moster, syster å Emelie ska se den på onsdag. Kul!
Eftersom det är regnvädret som vägrar ge sig här, så fick jag dra på mig regnjackan å på med en keps. Men ta mig tusan om lite väta ska få mig på dåligt humör! På med mp3'n å kalasa på!

Lalalala...

När jag tagit mig ner för Gjuteribacken vänder jag blicken mot Nöjesfabriken å får se hur vi genier i Karlstad löser problemet med att slippa få cykeln snodd!

Hahaha... jag blev så full i skratt å kände ett stort behov av att föreviga å dela med mig av denna åsyn!



Ha nu en skön söndagskväll å sitt inte uppe för länge om du inte har semester i morgon...

 








Party!

Lördagen kom till slut å nu även dess kväll. Mitt konsumtionslager  för kvällen består av:

                  
Xide Raspberry Blossom & Absolut Raspberri

Är inne i en hallonperiod å det är ju så gott!! Absoluten blandas med lite juice, hallonsoda å hålls kyld med frysta hallon. Men gud va gôtt! :)



Tidigare idag var jag till pappa å fixad med cykeln. Den gnäller å klagar när jag bromsar... Men hallå, skärpning i ledet! Förra veckan höll jag på att skrämma slag på en tjej som gick framför mig, när jag fick bromsa till lite snabbt för att inte krocka med bilen som kom i 180 knyck, i slutet av Gjuteribacken. Inte bra...
Men nu är handbromsen fixad å fungerar som den ska utan gnäll å fotbromsen får helt enkelt skärpa till sig, för det verkar vara något cykeln håller inombords.


Förutom gnället, så är det en jättetrevlig cykel att trampa på! ;)


I morse vaknade jag 7.15 å hade då sovit i cirka 4 timmar. Men när jag kollade mot fönstret såg jag att det verkade vara solsken ute. Så i stället för att vända mig om å somna om, drog jag på mig promenad-kläderna å tog mig en tur på 1.5 timme. Jätteskönt!

Inte ens änderna hade vaknat till liv än. Förutom han som hade vaktposten då så klart. Han kom illa kvickt å checka läget när jag stannade för att ta kort på de sovande. I come in peace!!


Ha en härlig lördagskväll å Heja Holland ikväll!
  



För partystämningens skull!

Over and done with



Nu har vi kommit till årets midsommarnattsdröm. Eller ja, kväll i alla fall...
Vilken tur att det blev lite solsken mellan skurarna och att det nu under kvällen blev ganska fint väder. Det är väl årets ljusaste (heter det verkligen så??) kväll, så tack för att man fick uppleva det innan det vänder mot mörkare tider igen! :)

Moster överraskade med att komma hit å fira midsommar. Va kul! :)
Hon plockade upp mig åsså åkte vi till Kroppkärr där mamma å pappa väntade med färdig mat! Lyx! Å himla gott var det oxå. Mamma kan det här med att laga mat! :)

Färskpotatis å lax! Mamma skippade sillen i år å tack för det. Det här var mycket godare! :) Men till efterrätt blev det jordgubbar med grädde å maränger. Lite tradition ska man ju ha kvar ändå. ;)


Min gamla stereo fick ge oss sommarhits medan vi åt. Tänk att den hänger kvar å fungerar än! Helt otroligt!

När maten sjunkit ner kom det fram en liten utmaning för tålamodet:

Testade å det gick bra till hål nr 7. La ifrån mig den. Det gick några minuter, sen var jag där igen... Men hål nr 10 blev mitt längsta denna gång... Illa!

Pappa gav sig oxå på den i flera omgångar, det kom en del grymtningar å svordomar.
Tänk att en sån liten sak, kan orsak sådan oro i lägret... hihihi

Vi fick besök av pappas kompisar under tiden som vi satt i godan ro å åt å samtalade runt bordet.

En liten sötis som kom smygandes å spanade efter skorpan vi lagt ut åt de små liven.
Å efter en stund hade han fattat mod nog att hoppa ner å ta för sig av skorpan som han precis hade petat ner från räcket.

Men gullefjun då! :)


Hoppas alla haft, precis som jag, en bra midsommar med god mat å gott sällskap!



 
 








Övning ger färdighet ;)

Jossan! Här är några moves att ta med till Månen i morgon! Ska bli så kul!   













Midsommar med beslutsångest

Efter regn kommer solsken sägs det. Å det är precis vad händer här idag!

Hade somnat till i soffan å vaknade av att det var spön som stod i backen! Livets källa bara vräktes ner från himlen...

...trist värre.
Men några minuter senare såg det ut så här:

MEN HALLÅ!! Det är tråkigt med regn på midsommar, men försök att ta ett beslut å håll till det!
Det är dagar som dessa som jag funderar på om det är EN vädergud som är schizofren, där personligheterna slåss om vilket väder det ska vara. Eller om det är flera gudar som inte kan komma överens helt enkelt...
Kan ju tillägga, att under tiden som jag gjort detta inlägg, så  har solen hunnit å försvinna igen. Det ska bli spännande att se hur vädret kommer att vara vid 15-tiden, då jag ska trampa iväg till föräldrarna på Kroppkärr. Men jag kan fortfarande se liiite blå himmel här utanför. Jag intar en positiv inställningar å utgår från att det blir en bra dag av detta med!
 






En underbar midsommar önskar jag er alla som passerar förbi här på sidan! 



 
                                                           
 








Hänt i veckan

I måndags fick vi med oss en kasse hem från jobbet. Som ett tack för en hårt arbetat vecka när alla hade skolavslutningar å studenter, fick vi 5 stycken kryddade karré å en grillfalu...



Nykroppa-huset som står utanför fabriken. Lite sunshine var det å det blev till och med lite varmt på rasten. :)

Kolla va fina vita byxor jag har på jobbet! Å snacka om sexiga pumps på fossingarna... Shit alltså! ;)


Tisdagen var kanske inte Santos favoritdag. Det var "knipps-knipps" som gällde för hans del... Vid sådana ingrepp krävs en vacker tratt! Näe, stackars... hihihi...

I går var det dags för lite kalas på Koriander med jobbet. Sista dagen innan semestern närmade sig å då ska det ju skålas å ha roligt innan! God mat å gott sällskap! :)

Knasiga Jossan med sina knasiga brillor, de hade gått sönder nyligen å blev pirat-ögon... hihihi

Min mat: Kycklingrulle med chevre å bacon, basilikaskum och rissotto.
Lite grått å trist utseende, men himmel va gott det var!!

Ena halvan av sällskapet, vi var 14 stycken som kom iväg. Skoj!
Ser ni något annorlunda med mamma? : ) Himla ovant att se henne så, men det var väldigt fint!



Snacka om en bild som lockar fram sommarkänslor, passande nog med midsommar imorgon å allt!
Ööh, typ inte alls!!
Just nu regnar det ute å kallt är det i luften! Ge mig sommarvärme med solsken, God damn it!!  



Vädret till trots, så är det ju midsommarafton i morgon! Den ska jag börja med att köra ett par maskiner i tvättstugan. Nä men va skoj jag ska ha!!   
Eftermiddagen kommer jag att spendera i kolonistugan med mamma å pappa. Jeanette ska till skogen med Santos å hälsa på hos deras kompisar. Nice!

På lördag blir det PARTY!! Ja men gud va kul det ska bli! :)
Det har jag redan bestämt. Vilket kanske inte alltid är så bra när det kommer till partaj... Höga förväntningar brukar ju resultera i att det blir pannkaka av alltihop! Men NEJ! Det blir skoj iaf!!


                                                                 
 


TREVLIG MIDSOMMAR!!




Ännu en söndag avklarad

Veckan som gått, ja så brukar man ju säga. Men denna vecka har inte bara gått förbi, den har ta mig tusan rusat förbi!
Kom hem från Stockholm i måndags, så arbetsveckan blev en dag kortare - gött mos! (visst säger man så, Victor... hihihi)
Tisdag-torsdag fick jag ändrade arbetstider, vilket gjorde att jag slutade kl 19.30. Så hela dagen gick till arbete. Svooosch - så var det fredag!
Fredagen startade när alarmet pep kl 4.10. Halsen var svullen å öm, ena örat värkte å jag var trött i hela kroppen! Vilken härlig start på dagen!! Under dagen blev jag allt tröttare å febern kickade in å fixade värk i kroppen. Men va roligt!
När jag kom från jobbet vid 16-tiden, slängde jag mig i soffan å sov stenhårt i 1.5 timme. Den korta tiden gjorde underverk för hälsan å sömnen jag fick natten till lördagen gjorde susen! Frisk igen!   

I går var det dags för Sverige att slåss om fotbollen mot Spanien. Det gick ju inge vidare... Jag, Åsa (som var på besök i stan) å kära syster skulle göra en helkväll av det hela. Pastasallad å alkohol till fotbollen, å sedan skulle alkoholen få regera. Månen var vårt mål!
Men oj va trötta vi blev!! Så vid midnatt var det jag som släppte ut de övriga två genom grinden, å där slutade vår party-kväll! Synd! Men det var kul att träffa Åsa, som jag inte sett på så länge! Bättre lycka nästa gång med kalasandet!   
Faktum är att det redan nästa lördag, midsommardagen, ska få gå i kalasandets tecken. Dock utan Åsa...
Den helt underbara Dj Tim Henri, eller Dj Gud som han kommit att kallas i min omgivning, spelar på Månen å då ska jag dit!!

Längtar redan å rekommenderar starkt ett besök om möjlighet finns! :)


I dag har jag och Emelie trotsat väderguden å placerade oss på Arenas uteservering, för att få i oss lite mat. För min del blev det Tai Wok å Emelie tog en Bearnaise Burgare (deras burgare är grymt goda!). Mums!!
Men det fick bli en snabb visit, för de mörka molnen rullade snabbt in och vinden var iskall å hård! Satan så frusen jag blev! Men jag har tinat upp ganska bra här hemma under kvällen. :)


Tatueringen som jag gjorde på Mässan läker fint å är i stort sett "färdig". Det är som en liten hinna kvar bara, men nu känns den mer verklig än innan. Eftersom jag var tvungen att skydda den mot allt förut, så att inte skorpan lossnade för tidigt å så.

Va tycks om naglarna då? Fixar själv på mina naglar, inga fejk här inte!  ;)


Min första tatuering, som gjordes efter Bulgarien-resan jag gjorde med Jeanette, är 6 år i september! Så länge sedan liksom! Kommer dock ihåg känslan vid ryggkotorna som om det var igår...


Nu blir det till att kolla på The Fast and the Furious: Tokyo Drift. Men hela kan jag nog inte se, för kl 4.10 i morgon bitti piper alarmet å ännu en arbetsvecka tar sin början kl 5! Jippie! Men även denna är ju kort, så det ska nog gå bra. Ska ut med jobbet på onsdag oxå, så det blir något att se fram emot innan ledigheten igen!

Ha en bra söndagkväll å hoppas att vi alla får en bra start på nya veckan!!


 







I'm back in town!

Ja då var jag hemma igen!
Eftersom solen följde med mig hem, så känns det helt ok. Men jag har verkligen haft det helt underbart dessa dagar som jag tillbringat i Tyresö med moster å kusin! Så tack för det!!
När jag satt på perrongen å väntade på att mitt tåg som skulle ta mig hem skulle rulla in på spåret, satt jag i godan ro med min mp3 å Sudoku-tidning, vände mig om å fick syn på detta:

Snacka om att utnyttja solskenet! Det såg i alla fall skönt ut å det fick mig att le för stunden! :)

I går kväll var det dags att grilla igen med moster å kusin. Det må ha varit söndag, men eftersom det är solsken å gôtt ute (plus att jag varit ledig idag oxå) så fick det allt bli en drink medans grillen blev redo för hamburgarna.

Martini Rosso on the rocks

Moster köpte Martini Rosso på Ålandsbåten å jag fick mig en flaska jag med! Tackarrrr :)
När jag satt där på uteplatsen med min drink å bara slappa, så fick jag den briljanta idén att dela med mig av hur jäkla tuff jag är!

Fram med HD'n, så sticker vi!   




Nu på kvällen har jag varit till Örsholmen med sôstra mi å hunn hennes. Det var bad-tajm för Santos!

Hade inte allt självförtroen med sig i början. Men efter en stund var det full fart framåt som gällde, både i vattnet å sen uppe på land!


Är du redo att hämta tennisbollen när jag slängt ner den i vattnet?? - Japp!!

Ner till vattnet...

Hämta bollen å simma iland!

Sååå gôtt å bli ompysslad! :)


Näe nu blir det snart sängen. Börjar på att bli lite trött i ögonen faktiskt!
Ska jobba eftermiddags-skift tisdag-torsdag, 10.45 - 19.30, så jag förväntar mig att kunna ta mig morgonpromenader innan jobbet dessa dagar! :)
I morgon KANSKE det blir fotboll även på min tv! Beror helt på humöret, men jag borde i alla fall ge svenskarna ett försök att trollbinda mig under EM... Heja heja!

Ha dä gôtt allihopa!








Slappar-dag

I dag har det inte gjorts många knop. Hur skönt som helst!
Så här har det sett ut:

Jag har tillbringat större delen av dagen endera i ena stolen med fötterna på den andra, eller liggandes på filten i det torra gräset. Varför anstränga sig mer än nödvändigt liksom?!? Men ibland måste man ju knalla in för hämta sig lite från värmen. Å då fann jag detta:

Så här har kusinen tillbringat dagen, notera stilen med den trådlösa kontrollen över huvudet... :)

Nu på eftermiddagen har vi skjutsat moster till Birka Paradise, som ska ta sig en tur till Åland. Kom in i fel fil när jag skulle ratta oss tillbaka till Tyresö, så det fick bli en sväng på Sveavägen för att vända lite snyggt på en tvärgata å sedan var vi på väg! Om man bortser från att jag hamnade lite fel i början, så vill jag gärna se mig själv som en mindre gud bakom ratten! 
   hahahahahahahaha...



Jag å kusinen ska spana på fotboll, vi har siktet inställt på den andra matchen som börjar 20.45, då är det Portugal-Turkiet som ska slåss om bollen.
Jag är ju inte så överförtjust i att titta på fotboll, men kusinen är ju det å med lite sällskap så ska nog jag oxå komma in i spelet till slut! :)
Heja heja!
  
                                                                             
 







Svenska nationaldagen

Hur firar man den?? Å vad firar vi egentligen?? Skit samma! En underbar dag har jag haft i alla fall, med moster å ena kusinen!

Dagen fick en sen start, eftersom jag helt plötsligt fann ett behov av att sova länge. 9.49 stod klockan på när jag vaknade i morse, kommer inte ihåg när jag sov så länge sist! Men tydligen behövdes det några extra timmars sömn, så gôtt mos!
Vi packade i alla fall lite pickninck å en filt, satte oss i en stekhet bil å körde till Tyresö Slott. En klassiker när man är på besök å det är sommar! :) Vi fann oss en perfekt plats vid klipporna med en bänk å allt! Fram med filten å pressa lite i solen innan det var dags för kycklingsallad å baguette!


Kusinens allergi var i full fart idag, så han valde en plats i skuggan. Han hade ju fått EM-bibeln från Aftonbladet, så han hade ju att göra... ;)
Vår utsikt för de kommande timmarna såg ut så här:


Inte allt för sjabbigt!
En stund senare ropade våra magar efter lite mat, så salladen åkte fram!

Gud va gött dä var!!
Tuff å kaxig som man är, så trotsade jag å moster regeln om att man ska vänta 1 timme efter maten innan man hoppar i plurret. Vi överlevde å fick inte kramp!

Första doppet för i år! Men som synes så hann moster gå ur vattnet innan kusinen knäppte kortet. Det är snabba ryck som gäller... :)

När vi återvänt hem så fick det bli lite vila inomhus. Kusinen slängde sig framför tvn å slog på Xboxen, han ligger där än...
Efter en stund kändes det rätt att ta en promenad innan man duschade sig ren för dagen. Sagt å gjort så snörade jag på mig skorna å knallade runt pölen som finns här bredvid. Det tog mig cirka 50 härliga minuter. Moster valde att plantera sina nyinköpta blommor istället. Mp3'n fick göra mig sällskap istället!






Nu sitter jag här på uteplatsen med vinglaset bredvid mig, musiken spelar på datorn (bara ljuva toner så klart!) å grillen är tänd å redo för köttet! Just nu vet jag inte om livet blir bättre än så här!  


Bilden kanske ser arrangerad ut, men tro det eller ej så är den faktiskt inte det. Det må vara nationaldag idag, men handduken hängde där innan jag satte mig å moster såg därför ett roligt å passande kort! hihihi


Hoppas fler än jag haft och har det så här gôtt som jag har det nu!

 
 







Min dag i bilder



Min plats på tåget


Tåget blev ståendes en sväng för att invänta mötande trafik.

Stackars ekan, den är ju helt drunken!!


Väntade på moster i trappan vid Plattan. Mysigt ställe, eller...


Vi tog en riktig turistpromenad i Gamla stan när vi tröttnade på butikerna i stan.

Tog oss en glass i den mysiga glassboden. De gör sina egna strutar där :)


Vi tog oss till Järntorget, spanade ner mellan husen å fann detta:

Tankarna flög iväg till Pirates of the Caribbean. Men det var det ju så klart inte, utan...

Tänk att den varit i Kina med svenska kungligheter! :)
Precis framför låg det en mer bastant å robust sak:

Pojkar gick runt med vapen i händerna. Inte ofta jag ser det, känns nästan som på låtsas med plastleksaker... Där ser man hur skyddat man egentligen lever!


Lite längre bort fann moster sin bil. Hon hade tydligen glömt vart hon parkerat den... Vilken tur att vi fann den då! hihihi :)


Är man turist i Stockholm, kan man ju bara inte missa att spana vid slottet!
Vi hörde massa oljud mellan husen. Vad stod på?? Det var Försvarets Musik Kår som kom marscherande!




Hungern kickade in å det var dags att finna mat! Vilken tur att det var Restaurangens Dag å hela Kungsträdgården var fylld med olika tält å sittplatser!

För min del blev det till slut Fisk&Skaldjursgryta från Sjönära å moster fann ett litet thailändskt hak där hon köpte något kryddstarkt. :)

Efter en heldag i gassande sol var längtan efter en dusch mycket stor! Jag hade ju varken passande kläder eller skor för en sådan här dag. Men det blir ju sällan som man tänkt sig!
Duschen fick i alla fall vänta en lite stund till. Moster fick ta en snabbdusch då hon skulle möta kompisar i stan å jag blev utsedd till chaufför!
Jag mitt i trafiken när alla slutat jobbet å bara vill hem! Men det gick ju så klart galant både dit å hit! Klapp på axeln, va duktigt jag är! Men himmel va roligt det är att köra bil!!    

Nu ska jag å kära kusin-vitamin förse oss med lite mat!


Ha dä gôtt!
 
 








Snart långledig!!

 
 

Ska snart göra sista arbetspasset innan det är dags för långledigt - Gud va gôtt dä ska bli!!!
Men jag ska väl in ropa hej innan jag kommit över bron kanske... Det är mååånga smörgåstårtor som ska göras under dagen innan klockan nått 16. Jag hoppas på att mitt party-mode ska kicka in å klockan bara springer till hemgång! :)


I förrgår tog jag mig en kvällspromenad å knäppte några få bilder av det solsken som spreds över Klarälven. SÅ här så det ut:


Sunshine in the älv...


Klarälven - bred å ström vid Sundstabron.


Gamla stenbron i all sin prakt!


I dag efter jobbet är det packning som gäller för min del. Har tagit ledigt torsdag och måndag, för att få mig lite långledigt, I morgon kl 6.04 går tåget till Stockholm å jag har skaffat mig en biljett! Tyresö - Here I come!!!! Det ska bli så skönt att komma hemifrån å träffa moster å ena kusinen lite. :)

Nu börjar det bli dags för mig att snart trampa till jobbet. Ha en underbar dag i solskenet allihopa!

 
 








Mr Alvin Joiner

Måste bara sprida vidare herr Xzibit's underbara låt!
Som tack för världens stöd vid hans nyfödda sons bortgång, har han lagt ut denna video på sin blogg å jag föll direkt. Så himla bra - både text å musik!


Xzibit - Thank you

RSS 2.0