Kall dag!


I går var det hagel, solsken å gråkallt. I dag är det kallt kallt kallt!!!
Har varit småfrusen hela dagen å sista timmen av arbetsdagen frös jag konstant... Inte bra detta!! Men nu har jag värmt upp mig lite med en varm dusch å varm mat! Ska tända lite värmeljus oxå - lite mys å värme på en å samma gång liksom! :)




Lite humor till Jennie!


Waazzuuppp - Parrot


Underbara Einstein!


einstein the parrot



Frukt-kalas!


Nu är ännu en rolig onsdagskväll på väg att ta slut. Har skuttat omkring på Syrefabriken tillsammans med Emelie, mamma å moster! Jag å Emelie körde dansaerobics först å sen kom de andra två å gjorde sällskap på danspasset! :) Det är så sjukt kul!!! Har utsett onsdagen till Roligaste Dagen (i arbetsveckan då så klart, helgen är fortfarande nr 1!).

Nu när jag är ren å go igen, ska jag se på ett nytt avsnitt av Grey's Anatomy. Jag har gått lös på ananasen som fanns i fruktkorgen som jag fick i måndags. Den är jättegod! Här även plockat fram kiwi, passionsfrukt å persimon. Ska bli gôtta!!


Bara två arbetspass till sen är det HELGEN!!

Ha dä gôtt!!


 








MASSAGE!!!


I dag efter jobbet trampade jag till BM's för att få mig lite massage. I dag har jag varit småfrusen hela dagen å ute är så gråkallt som det bara kan vara! Så gissa om det var skönt när jag la mig på massagebordet å Anna hade satt på värmefilten!! Helt underbart!!!
Det var jätteskönt med massage å om tre veckor återvänder jag för att knådas igen! :)




Underbara överraskningar!


Måndag igen! Behöver inte säga mer... Det sög hårt i morse att gå upp kl 4. Längta tillbaka till sängen innan jag ens hunnit upp ur den! Inte bra!
Men upp tog jag mig - vet inte hur det gick till! Arbetsdagen passerade å nu på kvällen har jag varit på spinning tillsammans med Emelie. Känner att träning på måndagskvällen är mer en grej för att komma hemifrån å röra på sig. För jag är ganska trött i kroppen faktiskt! Men kul är det ändå! :)

När jag kom hem från träningen möttes jag av en överraskning utanför min dörr! Jag älskar överraskningar!! :)


En fruktkorg med ananas, bananer, mango, honungsmelon, vindruvor, kiwi, passionsfrukter å lime.
Det var gulliga Daniella som ville säga grattis å jag var inte hemma... :(
Fick ringa å tacka henne. Det var jättekul å få!
Det fanns ju så klart ett kort med i korgen.


Kramar till dig från Alvin, Sigge, Daniella och Alex

Tack så mycket! :)

Jag ska nu ta mig en fruktstund å se på Two and a half men - få håret att torka lite innan jag kryper ner i härliga sängen!



MUMS!!

Åsså blev det kvällen...


Ja då var dagen över å det är ett år kvar till nästa jag-dag! Men det går ju så fort, så det är väl snart dags igen! :)
Fick mig hela serien av Ebba och Didrik av Jeanette! Hur visst du att jag önska mig den?? hahahahaha
Fick även presentkort hos BM's, så kanske dvd'n var ett skämt från Santos... ;)
Lite pengar låg i kuvert å även hemma-gjorda presentkort för Sex & the City filmen å en ny DVD-spelar. Jag har även fått mig ett sådant där ljus med decembers dagar på, man bränner det ett datum i taget liksom. Finner inget ord för det just nu, men jag utgår från att det kan förstås i alla fall! :)
Jag kan även sitta med mitt nya spel i händerna när jag har tråkigt eller så. Det är som typ ett Gameboy i formatet, fast med bara Sudoku!! Gôtt!! :)
Den obligatoriska blomkvasten finns här den med å även en kruk-blomma!
Tack så mycket för presenterna!   




Någon som blev förvirrad eller kanske till och med för tidig till något idag? Nu när klockan dragits tillbaka en timme, menar jag. :)
Jag glömde helt bort det, men förutom armbandsklockan (som jag inte använder nu för tiden) så har jag bara smarta grejer som fixar omställningen själv, så det var ingen fara på taket! :)


Nu snart är det väl dags för mig att avsluta dagen. Alarmet väcker mig 04:00 i morgon! Dags för ännu en ny arbetsvecka!
Hoppas söndagen varit bra som min varit å att måndagen blir en bra start på veckan!


 
 



Läget under kontroll




STORBRANDEN ÄR UNDER KONTROLL


Faran är över för den storbrand som rasade under natten och morgonen i oljehamnen i Karlstad.

Bara ett par hundra meter från Shells oljecisterner.

- Det ser väldigt bra ut nu, säger Hans Berged, räddningsledare i Karlstad, till Aftonbladet.se vid åtta-tiden på söndagsmorgonen.

Under natten fattade ett lager med massaved eld vid oljehamnen i Karlstad. Lagret, ett så kallat massavedsdelta, består av flis och bark. Vid fyratiden i morse var branden som häftigast.

Gynnsamma vindar

Ett massivt räddningspådrag från sex stationer i Västsverige kallades till hamnen, och ett stort område spärrades av.

- Det har varit gynnsamma vindar och nu är branden under kontroll och brinner mindre och mindre. Men det kommer ta tid tills det är helt släckt, säger Hans Berged, räddningsledare i Karlstad.

Anledningen till det stora pådraget är för att Shells två stora oljecisterner ligger bara hundra meter från den vilda branden. Oljehamnen ligger ett par kilometer söder om centrala Karlstad. Men enligt räddningstjänsten insåg de snabbt att riskerna var små att branden skulle sprida sig till oljecisterna tack vare vindriktningen.

"Varnades för explosionsrisk"

Patrik Gustavsson, 43, satt i natt med ett tiotal kompisar och spelade dataspel i en lokal en knapp kilometer från hamnen när de plötsligt nåddes av larmet.

- Vi hade dataträff i en lokal. Plötsligt kom Securitas inrusande och varnade oss för explosionsrisk. De evakuerade hela området. Väktarna var väldigt uppspelta, säger han.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3624661.ab


Men va bra! Då är det bara att andas ut å njuta av den blåsiga å regniga födelsedagen!


Läskig start...


Kl 5:45 pep det till i mobilen å pappa skickade första grattis-hälsningen! :)
Efter det ansåg tydligen min kropp att jag sovit länge nog å blev pigg!! Ja ja, tänkte jag. Jag behöver ju inte gå upp, utan kan ligga kvar å läsa lite.
Efter en liten stund pep det till igen i mobilen. Pappa igen: DET BRINNER PÅ KALVHOLMEN
Men shit, tänkte jag! Pappa jobbar ju på Metso så det ligger ju precis bredvid! Men han hade inte hört något på nyheterna än, så han visste inget mer än det han hade sett redan när han cyklade till jobbet vid 4-tiden.
På med datorn å spana om det finns något om det på nätet. Min första sida är aftonbladet.se å jag behövde inte leta längre. För nyheten var det första som poppade upp!

 

STORBRAND NÄRA OLJECISTERNER

En storbrand rasade under natten och morgonen i oljehamnen i Karlstad.

Bara ett par hundra meter från Shells oljecisterner.

- Vi har ännu inte kontroll på branden, säger Nils Weslin, räddningschef vid Räddningstjänsten i Karlstad.

Under natten fattade ett lager med massaved eld vid oljehamnen i Karlstad. Lagret, ett så kallat massavedsdelta, består av flis och bark. Vid fyratiden i morse var branden som häftigast. Blåsten har försvårat släckningsarbetet.

Området avspärrat

Ett massivt räddningspådrag från fem stationer i Västsverige kallades till hamnen, och ett stort område spärrades av.

Räddningstjänsten har i nuläget inte kontroll över branden. Under morgonen anlände brandkår från Göteborg, redo för storskaligt släckningsarbete.

Anledningen till det stora pådraget är för att Shells två stora oljecisterner ligger bara hundra meter från den vilda branden. Oljehamnen ligger ett par kilometer söder om centrala Karlstad.

"Gnistor kan nå oljecisternerna"

Räddningstjänsten befarar nu att elden kan orsaka en katastrof.

- Vi är rädda för att gnistor kan nå oljecisternerna. Det vore illa, olja brinner bra, säger räddningschefen Nils Weslin.

Patrik Gustavsson, 43, satt i natt med ett tiotal kompisar och spelade dataspel i en lokal en knapp kilometer från hamnen när de plötsligt nåddes av larmet.

- Vi hade dataträff i en lokal. Plötsligt kom Securitas inrusande och varnade oss för explosionsrisk. De evakuerade hela området. Väktarna var väldigt uppspelta, säger han.

Räddningstjänsten högsta prioritet är nu att ta kontroll över branden, för att sedan inleda släckningsarbetet. Något som förmodligen kommer pågå under hela söndagen.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3624661.ab 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3624877.ab?service=galleryFlash

Nu är det alltså bara att hålla tummarna för att man inte hör någon explosion under dagen!


Något roligare är det ju att jag ska till IKEA med mamma å mormor vid 10-tiden. Allt jag vet att jag ska ha är värmeljus. Men säkrt komemr jag åka därifrån med något mer! Det är något slags syndrom man drabbas av när man kommer till IKEA! :)

Nä men nu är det väl dags för lite frukost då. Hungern kommer smygandes nu när jag varit vaken ett tag. Ska vara duktig å göra en Citroncheesecake med passionsfrukt (mersmak nr 1 2007 sid 43) till i eftermiddag då det blir fika å Mamma Mia med familjen! :)
Jag har inte gjort den tidigare men jag utgår ifrån att den blir lyckad på första försöket! :)






HA EN BRA DAG!!



Snart ett år äldre...


Jag har nu städat mitt hem å även mig själv! Å eftersom jag inte ska ut ikväll så bestämde jag mig för att fira å kalasa till det på egen hand! :)


Med en kall Corona, chips å dipp skålar jag nu ett grattis till mig själv! :)



Grattis i förskott till härliga jag!
 
 
 



Ett par timmar i Säffle

I dag bar det av till Säffle med syster å vovven.
Först fick han gå ett lite svårare blodspår i skogen. Gick väldigt bra! Han är så duktig den där Santos! :) Det bästa var nog när Jimmy (han som har kenneln å som hade lagt blodspåret igår kväll) sa att han hade plockat bort/ fått med sig hem 5 äckliga fästingar!!! Det är slutspurten av oktober nu! Man ska inte behöva oroa sig för snuskiga kryp som fästingar, tycker jag!!! Det fick bli en ordentlig check när jag kom hem. Kändes bra att jag ingen fann! Gôtt mos! :)

Efter spåret åkte vi hem till Jimmy å Angelica, det vill säga till Kennel Jamiciz, å mötte upp de andra ägarna med sina hundar. Det var dags för apportering! Även det gick bra. Men Santos vart allt bra trött när han skulle hämta hem de sista "dummiesarna" som slängts ut på måfå. Men det var mycket bra gjort gubben!

Några bilder från dagen


Redo för spårning! Tur att det är reflex i ögonen så att man ser vart hunden är...


Jimmy å jag höll oss bakom, när Santos nosade å Jeanette sprang efter å tvinna rätt snöret runt skog å mark. :)


Spårningen är avklarad å det firar vi med att slänga runt klöven som låg i slutet av spåret! Uuhh va snuskig... Men Santos tycker de är helfestliga å får sig ett glädjeryck när han finner dem! Kul för han då...


Jimmy, Santos å Jeanette på väg tillbaka till bilen.

  


  
Santos å min kära syster :)


Det var det hela! :)


 
 





Aaahh...


Gud va skönt det är att lägga sig i en nybäddad säng!
Luktar rent å fräscht. Känns skönt mot kroppen. Å ger en känsla av lite vardagslyx å mys, tycker jag.




GOD NATT!
DRÖM SKÖNA DRÖMMAR Å FLYT BORT I FANTASINS VÄRLD!






A wolf on Ellen's


Kollade på dagens avsnitt av The Ellen DeGeneres Show å en av djur-favoriterna, Jeff Corwin, var med i programmet. Han hade bland annat med sig en helt underbar varg! Väldigt stor å ser så himla mjuk å go ut! :)
Fann inte inslaget med Ellen, utan fick nöja mig med när de testar innan själva showen.


A Wolf in Wolf's Clothing in Ellen's Studio 080122

Tänk å mysa i soffan med den mjuka pälsen! :)



Nu ska jag åka å handla på Bergvik med Jeanette! :)



  
Ha dä!









Vinden busar i det här!!!

Till er som ska ut i detta väder som råder i den så kallade Solstaden - Håll hårt i hatten idag!!
Det är ju som halv storm ute ju! Bort med det å ge mig solsken!!


Ha en bra dag!





Snö snart?


I dag har varit en ruggig dag ute, tycker jag. Gråkallt å blåsigt! Det gav lite av känslan att snö ligger i luften...
En skön tanke:
Jag vaknar upp på söndag å möts av solsken när jag drar bort gardinerna. Under natten har det snöat å ett vitt landskap breder ut sig utanför fönstret! Det är 7 minusgrader å vindstilla! Grattis till mig! :)

Nog om drömmar!!
Liten bit av verklighet: I morgon är det fredag å det innebär sista arbetsdagen för denna vecka å en ledig helg närmar sig!! Tjoho!! :)

Nu under kvällen har jag å Jeanette bestämt att jag ska följa med till Säffle på lördag! :) Det vankas spårning å apportering med Santos. Ska bli kul å få följa med! Smörgås å dricka packas i väskan. Oömma kläder med värme ska med å självklart ett gott humör!   



Nä men nu ska väl jag ta å förbered kroppen för läggdags å sen sömn. Måste ta hand om min vänstra stortå oxå... Något har hänt! Kan knappt röra å böja den upp å ner liksom...   
Lite smörj å massage får det bli. Kanske ett drag med linnementet oxå!



 

 








argalappen.se å Färjan-Håkan



argalappen.se

En del är ju duktigare än andra... hahaha


Har precis kollat på gårdagens avsnitt av Färjan. Favoriten är ju helt klart Håkan!! hahahaha Vilken smilfink! :)
Denna gång fick man smakprov på både sångkunskaper å tricket att se vad folk vill beställa i baren... Lyckades väl så där med det. Störtskön!


Håkan "Inga konstigheter" Hallin

Helt underbart hur han kan svamla så i cirklar å ändå låtsas att han har full koll å vet vad han pratar om! hihihi



Mä! Typ hallå, liksom!!


Va gör man när man inte orkar bry sig om folks åsikter, kommentarer å konstiga beteenden?? Jo, man höjer ena handen i ett litet ryck, intar en härligt kaxig attityd å bara säger: WHATEVAH!!
Se å lär:


HItta denna sköna tjej på Stinas (kusin Lisas lillasyster) blogg. :)


Sssvooosh....


Det är konstigt hur snabbt 2 timmar kan passera!!
Var på distans-spinning förut å jag kan inte med ord, förklara hur jäkla kul det är!! Musiken, stämningen, den nedsläckta salen å jädrar-anamma-känslan som alla har med sig till passet. Helt sjukt!! :)
Det var bara 13 tappra själar, inklusive mig själv å ledaren Britta, som tog sig an utmaningen.
Det var solsken ute å hockey på tvn...
Shit, tänkte jag då! Det är mycket mer hejarklacks-känsla när salen är full å folk tjoar å hejar på under passets gång. Men den här gången var det nog tur att vi bara var halva salen med folk. Salens fläkt hade gått på strejk å ville inte ge svalkning!! Behöver jag säga att svetten rann å rann å rann... Efter typ halva passet fick de igång cirkulationen å kyld luft gav en ny kick! :)
Musiken på spinningen är ju ett kapitel för sig. Det är helt enkelt min typ av musik, för det mesta. Idag har jag kämpat till bland andra Dj Aligator, Enigma, Madonna å SCOOTER!!! Underbara Scooter! :)
Efter uppvärmingen är det dags å köra igång. Denna låt satte känslan på passet:


Nanne Grönvall - Vi är dom tuffaste starkaste

Vi är dom tuffaste, dom starkaste,
Dom grymmaste, dom vackraste ååhh oh ååhh
Vi är gänget gjorda av stål

Vi är dom tuffaste, dom starkaste,
Dom grymmaste, dom vackraste ååhh oh ååhh
Nu öser vi på

Det gör ingenting om kropparna blöder ååhh oh ååhh
Vi ska kämpa och slåss tills isen glöder ååhh oh ååhh



Kämpar-andan kickade in å det var bara att köra på!
 




Så här såg det ut i salen när jag kom dit


Två vattenflaskor behövdes å där framme kan man se värmeljusen som gav myskänsla i salen. :)


Här ska ledaren sitta. Nere i vänstra hörnet ser man mer värmeljus åsså korgen med russinpaket, som delas ut innan passet. Vid andra återhämtningen är det nämligen dags för lite fika på vägen. Vatten å några russin! :)


I morse fick jag ett sms från syster som sökte sällskap för promenad med hunden runt Borgmästarholmen. Självklart haka jag på! Det var bara 3 grader ute, frost på marken å solen sken! Det är ju hur skönt som helst att vara ute å gå då!
Två bilder från promenaden

 
Kylig luft+morgonsol gav dimma över älven! Det andra kortet ser nästan ut som om det är taget på kvällen, men klockan var bara 9:43 faktiskt! :)


Förresten! Är det någon som samlat på sig lite steg? Nu när utmaningen har pågått i två veckor (minus en dag hihihi)...
Det har nämligen jag! Hittills har jag lyckats samla på mig 192 450 steg! Det blir nästan 10 mil juh!
Bara 452 mil kvar till mål då...
Känner mig nöjd faktiskt!  *klapp på axeln*

Nu ska jag tillbringa resten av kvällen med film å mys i soffan. Måste ju ladda om batterierna för aerobics i morgon tillsammans med Emelie! Bara hon inte skaffar sig en baksmälla i Trollhättan ikväll... :)




Ha en härlig lördagskväll!








There's a rock



Brolle Jr feat Frida Snell - There's A Rock


Kullersten, grus eller den minsta flis - ta mig tusan om det ska stoppa mig!!
Ööhh... typ NEJ!
Det är bara framåt som gäller! Frågan är bara vad som komma skall...

Här närmast är det ett distanspass på spinningen som gäller. Imorgon mellan kl 14 å 16 sitter jag å trampar mina ben till gele å gummi. Ska bli så skoj!
I våras hade de ju tävling mellan de som var med på terminens distanspass å då vann jag ju första priset! :) Lockelse å motivering! hihihihi
Den här terminens grande finale blir duopasset med både Britta å Anna som ledare, lördag 27/12. Hoppas julmaten inte kommer i vägen...




 
 








DML


Jag har hakat på kampanjen att göra DML till kändis å fixa mera fans! Kusin Lisa pushar för honom på sin blogg, så det är klart jag hjälper till på de sätt jag kan! :)


Viktiga tips från mannen själv: New Year tip from DML! (important tip!)

Han delar inte bara med sig av sin tjej-fångar-expertis, han sjunger även ihop med sin gitarr:  DML When you say nothing at all

Avslutar med att visa hur ödmjuk å jordnära pojken faktiskt är i verkliga livet... : DML berättar hur det ligger till


videoklipp.se kan man söka på DML å få fler klipp.
Det var meningen att klippen skulle dyka upp på bloggen direkt, men det ville sig inte riktigt. Därav de trevliga länkarna! :)



Nu ska jag borsta mina tänder å snart gå å lägga mig faktiskt. Klockan kryper mot åtta, lite tidigt kanske. Men jag är väldigt trött å börjar jobba kl 6 i morgon. Det får bli en tidig kväll med lite läsning i boken å sen bara falla in i skön dvala! :)



 
 

FULL FART MOT HELGEN!!







Vilken märrdröm!




Foto: All over press

Busiga stoet Gracie fastnade med huvudet i ett träd på gården i West Virginia. Det hade kunnat sluta i en tragedi - men med hjälp av en motorsåg kunde Gracie skäras loss. Enligt ägaren Jason Harschberger fick hon bara lindriga skador.

aftonbladet.se




Bilder från igår


The Star - Dä ä ja dä! ;)
Vi tôla så mycket att den inglasade balkongen immade igen!

 

Så mycket grejer på det lilla bordet. Shotglasen fyllde vi med Tequila Rose! Väl kyld är det mumma i munnen! Mmmm... :)

 
... I believe in miracles.. since you came along... you sexy thing...
Jonas å Madde körde duell i SingStar

 
På grund av att vår beställda taxi tröttnade på å vänta på ett gäng fulla som aldrig kom ...ooops!... fick det bli bussen in till stan.


Dj Tim Henri gjorde oss inte besvikna på Månen å det var bara att skaka de lurvig tills klockan slog två å kvällen tog slut! :)
Nu har hungern tagit över i min kropp å det knorrar verkligen ljudligt i min mage. Har planerat att göra ett besök hos pizzerian. Men orkar jag gå ett kvarter för å köpa maten... Ja det är ju bara välja liksom! hihihi


Ha en skön söndag!

Underbart söndagsväder

Lite vind i de gula löven, 15 härliga höstgrader å solsken som värmer! Så ser min söndag ut. :)
Har precis varit ute å knallat med Åsa en stund. Sååå nice! Roligt att ses kompis!
Fick pratat av mig lite å det är uppskattat att du lyssnar på mitt svammel! Kram på dig för det!!

Så här ser det ut utanför mitt fönster just nu

 

Hösten är allt bra härlig! :)


det är konstigt


Har haft en helt underbar kväll!
Fram tills det att jag gick hem!!
Då sket det sig.
Det är egentligen helt otroligt att man kan vara så förvirrad över sig själv! Som en blixt från en snarlikt klarblå himmel!

Fy fan! Blä!

God natt å sov gott!



Avslutad arbetsvecka!

Äntligen är det helgen å arbetsveckan är till ända för denna gång! :) Det har väl varit en del grejer på gång under vecka - mer träning, jobbigt mycket gnäll å störningar på jobbet, någon som mår dåligt å vädret är inte alltid på topp! Det är en salig blandning på händelserna!

Vilken tur att det är PARTY i morgon, få lätta lite på trycket å bara ha skoj!! Inget bråk å tjafs om pojkar å hemligheter denna gång nu... hmmm...

Förra helgen var ju Santos här å levde livet med mig från lördag till söndag. Har lite bilder på söta han :)


Det hade blåst en del under natten, upptäckte vi på morgonpromenaden,,,

 
Lek å bus finns det oftast tid för!


 

Underbara bruna ögon!!


 Promenader är tröttsamma!


 
Fasen va go han är!! :)



Puss på Santos!  
 








Michael Jackson

Säga vad man vill om Herr Jackson, men himmel va många bra låtar han har gett världen!! Som gammalt fan har man ju många texter sittandes i ryggraden. De bara bubblar fram när jag lyssnar på låtarna här hemma. :)
En som spelas extra mycket just nu i både mp3 å på datorn, är The Way You Make Me Feel. Anledning: Elin har med den i nedvarvningen på sina pass; Aerobics 1 å Dansaerobics. Så jäkla skönt gung!!!

I går körde Emelie å jag en helkväll på Syrefabriken. Vi började med Dansaerobics kl 18 å fortsatte sen på Danspasset kl 19.30. Sååå kul!! Så ska våra onsdagskvällar spenderas resten av terminen! :)

På lördag är det party på Råtorp som gäller!! Det vankas inflyttningsfest å party hos Madde å kvällen kommer avslutas på Månen hos Dj Tim Henri!! Ja men hallå va kul vi ska ha!! :)


Dj Tim Henri på Månen 080511


Nä nu är det dags för mig att bädda ner mig å sova. Läsa lite först! Ska börja med fortsättningen på Don't Tell Mummy: When Daddy Comes Home. Lika munter den, antar jag...

             
Toni Maguire; Don't Tell Mummy, When Daddy Comes Home

Jämförelsevis har jag haft ett underbart enkelt å smidigt liv! Kan vara bra att läsa å få lite perspektiv ibland. Det är dock inte många av mina fakta-pockets som är solskenhistorier... Till det har man bland andra Marian Keyes å Denise Rudberg! :)



Avslutar med en favoritlåt, som oxå råkar vara med i Danspasset denna termin! :)

 
Solomon Burke - Cry to me




 
 





P.S
Bara ett arbetspass ifrån helgen!





Imorgon...


... börjar allvaret! Alla steg räknas, utanför arbetstiden dock. Vilket ju är synd, eftersom jag knallar en del inne på fabriken. Men ja ja! Ska väl kunna skrapa ihop lite steg ändå!
Det är 462 mil som ska stegas mellan veckorna 41 å 23! Men man behöver ju inte gå alla dessa steg genom promenader, andra aktiviteter kan ju faktiskt räknas om:

Aktivitet, Avstånd/Tid, Steg
Simning1 km10 000
Cykel1 km1 000
Skidor/Rullskidor1 km2 000
Inlines/Skridskor1 km2 000
Spinningpass60 min15 000
Gympapass60 min15 000
Styrketräning60 min8 000
Bollsport (ex. fotboll, tennis, innebandy)60 min15 000

1 km = 2 000 steg
462 mil = 9 240 000 steg


Någon mer än jag som hakar på utmaningen??



  








MAMMA!



DON'T WORRY!



BE HAPPY!









Det blir gôtta när det är sagt å gjort vettu!
kramkram




Kanelbullens dag



Har precis kommit hem med gullegrisen Santos. Var å hämtade honom hos syster, där sambon inte hoppat ur morgonrocken ens... Han sticker till Stockholm idag för att se NHL match ikväll. Fasen va roligt! Skulle va kul å se en match. :)
Mamma å pappa ska på match här hemma i Lila Arenan idag. Färjestad tar emot Modo å man hoppas ju på fortsatt seger så klart! :) Mycket hockey nu...

Nu ska jag ta mig lite lunch, slappa i soffan å gosa med Santos! :)


Santos å hans Pellefant
Det är reprisen av SYTYCD på tv å Santos spanar på duellen mellan Chbeeb & Muraine.
De rör sig ju så roligt! :)


Äntligen fredag!

Det var såååå skönt att till slut landa i soffan!
Slutade inte jobbet förrän 15.43 idag. Full tid blev det redan kl 14.15, fy fan va tråkigt att jobba så länge då!!! Det är ju inte ens lönevecka! grrr....
När jag kom hem var det bara att packa ner bland annat sängkläderna å knalla ner till tvättstugan. Uppför trapporna igen å byta om, för det var ju dags danspass! :)

Nu är det soffan som gäller! De två senaste veckornas Sing-A-Long rullar på tvn nu. Jonas Gardell - Vilken stjärna!! hahahaha
Har även spanat på veckans avsnitt av Hell's Kitchen. Man slutar aldrig att förvånas över att programmets alla deltagare har så svårt att samarbeta!! På söndag kl 20 är det dock dags för ett nytt program med underbara Gordon Ramsay - The F word! Ska bli kul å se en lugnare Gordon...

Såg detta på aftonbladet.se:

Närkontakt med havets mest fruktade djur.
Närkontakt med havets mest fruktade djur. Foto: AP
Ser ni den stoooora fisken bredvid surfaren??? Oh shit!!     



Ha en skön kväll!

I morgon är det hunden å jag som gäller! :)








 


kl 5.28


Det är mörkt å kallt ute. Hur står lust har jag egentligen att gå utanför dörren just nu?? Ingen alls, om jag ska vara ärlig!
Men har man ett jobb att sköta, så är man ju så illa tvungen... Börjar kl 6 idag, så jag hoppar väl upp på cykeln typ tjugo i. Hoppas, hoppas, hoppas det blir en kort dag idag. Schemat säger ju 14.15 idag, men jag skulle inte klaga om vi blev klara tidigare å då får går hem! :)

Ha en bra fredag!


The Cure - Friday I'm in Love (Acoustic Music Video)



Chbeeb vs Muraine


Båda killarna är helt sjuka med vad de kan göra med sina kroppar! Men kolla in armarna på Phillip Chbeeb, killen till vänster!


Phillip Chbeeb Vs Robert Muraine, SYTYCD season 4



Intervju avklarad

Ja i dag var jag på arbetsintervju för tjänsten Samordnare/Sekreterar på Pekås huvudkontor här i Karlstad.
Nervöst...
Men det var ändå kul att komma iväg. Eftersom det har stått ganska stilla i sökandet på arbete så kändes det här som en knuff i rätt riktning. Det är ju så sällan man ens blir kallad på intervju liksom!
Tony Olsson, som jag pratade med, var väldigt rakt på sak, men ändå väldigt trevlig att prata med. Det var ganska avslappnat, så nervositeten la sig ganska fort när jag väl kom in på rummet. Dagens intervjuer hade dragit ut på tiden så jag som hade tid kl 15.40 fick inte komma in förrän typ fem över fyra.
Men jag hade ju inget planerat efteråt, så det gjorde ingenting. :)

Nu på kvällen har det varit danspass på schemat! Så himla kul å sprätta loss så där mitt i veckan!


Madonna - Vogue

Ladies with an attitude
Fella's that were in the mood
Don't just stand there, let's get to it
Strike a pose, there's nothing to it

Vogue, vogue, vogue, vogue

Oooh, you've got to
Let your body move to the music
Oooh, you've got to just
Let your body go with the flow
Oooh, you've got to just,
Vogue !




Ha dä gôtt!! :)




Oväntat besök


Ja i lördags fyllde ju, som sagt, farmor 90 år. Vi var ju där på dagen å senare på eftermiddagen hade hon fått kändis-besök!
Hon skulle ju ha varit till arenan å sett matchen live, men biljetterna sas vara slut, så det blev ingenting. Nå, vem var det som kom på besök å sa grattis då...? :)


Håkan Loob!

Han kom med en present - Färjestads jubileumsbok, i vilken farmor faktiskt är med! :)
Eftersom det var match i Lila Arenan på lördagskvällen, kunde Herr Loob inte stanna så länge. Men jag kan tänka mig att det gjorde farmor lika glad ändå!


RSS 2.0