Just like heaven!



Jag har helgen nu!! :) Så himla skönt att veta, att jag inte behöver jobba förrän tisdags morgon! Lovely! :)
Liiite "dåligt samvete" har jag över att vara ledig, när jag såg alla de tårtor som beställts till imorgon... Men jag slår mig själv på fingrarna, skärper till mig å sen bara ler jag igen vid tanken på LEDIG!
Nu har jag fått ledigt å ska baske mig släppa fabriken dessa dagar!! 

Till mamma säger jag så här:   Det ordnar sig vettu!  Men du kan inte göra allt själv!! :)


Dags för lite partymusik, fira ledigheten med lite festligheter liksom! :)
Ville ha tag på den riktiga videon, men ljudet sög fett på de jag fann. Så det får blir ett alternativ helt enkelt!



Huvudsaken är ju musiken! :)





  







Grillkväll med föräldrarna



Efter en härligt lugn dag på jobbet (kommer inte ihåg senast det var så på en fredag vid löning) så fick jag faktiskt tummen ur ändan å trampade iväg till Friskis å svettades en stund. Det kändes som om jag hade badat med träningskläderna på, när jag trampade hem... Men skönt var det i alla fall! :)
Efter det var det en snabb dusch å sen var det lika varmt igen. Men ingen tid att spilla - det var grill-tajm vid kolonistugan!

 
Lilla stugan :)

 
Kvällens matplats åsså lilla fontänen :)

  
Hallon/Rabarber paj med vaniljsås. Men gud va gôtt!!! :)
Tack för maten mamma!   



I morgon blir det till å äta ute på restaurang med Emelie! Det ska bli så skoj, både att träffa henne å att sitta å glo på allt folk under kvällens gång!
Vi syns på Kungsgatan kompis!  

Ledighet beviljad!

Fy fasen va skönt det är att må bättre än att må sämst!! :)
För en vecka sedan kändes det som om jag var helt nedtryckt i sulorna å knallat rakt in i väggen. Den läxa som jag lärt mig av detta å som blir mitt råd till andra är:

Lyssna på vad kroppen säger INNAN den börjar att bryta ihop!!


Eftersom jag var sjuk i måndags, å inte komp-ledig som det var meningen, så gjorde jag ett nytt försök till ledighet å att då få mig en långhelg. Det vill säga ledig fredag till måndag! :) Å så här såg lappen ut när jag fick tillbaka den idag med svaret:
 
Men satan i gatan va gött dä ska bli!!! Precis som chefen skrev på lappen min! hihihihi   


I måndags lämnade jag mitt hem under eftermiddagen för att byta miljö lite. Trampade hem till syster å skulle se på film. Men fick först leka flytt-tjänst å snickare... Deras ny soffbord hade kommit till butiken, så det gamla åkte ut å det nya skulle fixas ihop. Inte allt för ansträngade, då det bara var att skruva fast benen! :)


Santos blev hänvisad till sin säng, när vi skulle fixa ihop bordet. Han är så himla nyfiken å vill så gärna vara mitt i smeten, men nu var han ju bara i vägen!
 
Kartongen öppnas å vi fann att alla delar var med! Bara att skruva ihop!

Bäst vi låg där i soffan å spanade på film, nämnde Jeanette att det var så skönt att hon inte behövt plocka några fästingar sedan Santos hade fått på sig det nya halsbandet.
5 minuter senare passerar Santos mellan soffan å bordet, å Jeanette fann en fästing på ett ställe där solen inte skiner allt för ofta... Jag bara satt å skratta, men hann å fixa en bild på det hela när fästingen skulle bort! hahahaha


Mindre nöjd min... ;)
Men Santos såg nöjd å go ut efteråt i alla fall!

Ibland verkar det så gött å vara hund! :)




Nu ska jag se slutklämmen på Hell's Kitchen. Gordon Ramsey är ju helt underbar! Ett citat från kvällen som ploppade ut ur hans mun när ingen i köket hade någon som helst koll: Fuck me senseless!
Det lät som om det kom från hjärtat å han sa det så självklart, så jag kunde ju inte annat än att börja skratta!  


 

 
 








Musik läker det mesta

Mått knas ett tag nu, så det är dags för lite kalas, om så bara i det egna hemmet!! :)






Dj Ella på Månen

Efter att ha varit hemma å varit sjuk i slutet av veckan, så har jag i skrivande stund fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå ut å partaja ikväll eller inte. Att gå ut idag har varit inbokat länge, men så klart att man ska bli sjuk då!!
Förfesten äger rum hemma hos mig, så jag bestämmer mig när taxin ska beställas! :)

I hopp om att bli än mer sugen på att gå ut, har jag funnit Dj Ella på youtube.com, å vill dela med mig.


Låt oss festa allihopa!!
  


Dj Ella - Welcome to the club

Nyklippt!

Ja då har jag gjort det då. Jag satte mig i stolen, hos en frisör jag aldrig träffat tidigare å sa: Jag litar på dig, bara jag inte går härifrån snaggad!
Hon lovade att jag inte skulle bli snaggad, för hon blev kär i mitt lockiga hår. :)
Jag är glad att jag gav henne fria händer, för jag blev så himla nöjd! :) Uppklippt framtill å betydligt kortare än annars. Hon plattade ut det å jag satt sedan hela kvällen på Arenas uteservering å klappade ömt mitt lena hår. hihihi
Ska bli kul å se hur det blir i morgon när jag duschat efter jobbet. Kanske lite afrikanskt krull? Kort hår å väldigt lockigt när det blir blött eller fuktigt... Spännande! :)

Lite bilder kanske? Nu när det är rakt å utdraget...



 

Himmel va mycket bilder det blev på bara mig... Jaja det får väl gå, för denna gång. Ett kort brukar ju räcka annars,,, ;)

Jag har som sagt varit å ätit på Arena idag, med några från jobbet. Blev en Bacon Cheese Burgare. Mycket gott!
Men jag var även där igår å deras underbart goa å stora räksmörgås, med en kompis från högstadiet som jag träffar lite då å då. Hon bor nämligen i Stockholm sedan 9 år tillbaka. Men igår berätta hon att hon lite försiktigt spanar efter jobb här i Solstaden! Ja men, Välkommen tillbaka!   

När jag kom hem igår möttes jag av ett litet cat-fight på gräsmattan. Grannens katt hade fått ovälkommet besök! Pälsarna var fluffiga å det snackades mellan fräsningarna... Attack! Eller inte! Ingen av dem var modig nog att slå första tassen, men onda blickar utbyttes!


Katten högst upp bor i huset å vill inte ha besök!


Inga tassar användes, men blicken användes desto flitigare...

Men besökar'n verkade inte ta det hela på så blodigt allvar...


Nä, nu ska jag äta några av de hallon som jag fått av föräldrarna idag. Deras buskar vid kolonistugan är tydligen fulla, så det är klart att jag får några! Tack så mycket! De är sjukt goda!!! Mums! :)


Ha dä gött allihopa!


 
 








DÄ Ä HÄLLJA - FATT DÄ'RÅ!

Ett tag trodde jag inte att helgen skulle komma denna vecka. Men när klockan var prick 15.30 drog jag mitt stämplingskort genom stämpelklockan å sprang till omklädningsrummet för att så snabbt som bara möjligt lämna fabriken! Eftersom jag började 5 i morse, var det full tid kl 13.15 - övertid igen!!
Räknade ihop veckans timmar å kom fram till lite över 45 timmar. Förra veckan var jag ju sjuk så jag räknade ihop veckan dessförinnan, vilket slutade på 46 timmar. Var tog de normala arbetsveckorna vägen?? Jag vet att det finns många som jobbar liknande å fler timmar varje vecka. Men nu är det så att jag jobbar med att fixa i ordning smörgåstårtor till Konsum Värmland! Hur mycket kan folk äta innan de blir mätta egentligen??
Visst är jag glad över att ha ett jobb som jag får bra betalt för, men nu för tiden är det ju inte ens roligt att trycka på övertids-knappen liksom! Det blir för mycket! För många tårtor å för lite personal, det kan ju bara gå åt ett håll till slut...


För att fira helgen å ledigheten tar jag till Scooter å deras Jumping all over the world, passande nog. Det är ungefär så jag känner mig när ledigheten kickar in!   



Livet leker nästan jämt...

... Dock inte just nu!
Känns inte som om jag gör annat än vaknar, trampar till jobbet, kommer hem å duschar, äter å sedan placerar mig i soffan för att senare flytta över till sängen å somna för natten. Allt för att göra om samma sak dagen efter igen! Arbetsdagar som börjar kl 5 på morgonen å slutar vid 16.30 eller senare, har de senaste veckorna blivit standard!
 VEM FAN ÄR DET SOM ÄTER ALLA SMÖRGÅSTÅRTORNA????

Något att sätta fokus på å se fram emot: partaj nästa lördag! Då ska Dj Ella underhålla oss på Månen, får se om tjejer oxå kan. Dj Tim Henri sitter ju högt uppe på sin pedestal just nu... ;)

Jag har en grej till Jennie denna gång:


Om du läser detta vännen så njut av tonerna å gunga med, med ett leende på läpparna!   
hihihi

En låt som funnit sin väg till mig å faktiskt fått mig att tänka på annat när jag går runt med min mp3 på jobbet, är faktiskt lillasyster Simpson's låt Outta my head. Fatt dä rå! Men så är det, trots hennes tvivelaktiga kompetens som sångerska, så kan mycket fixas å trixas i en studio... Har i och för sig några andra få låtar med henne som inte suger. Hennes hesa å skeva röst passar helt enkelt in i låtarna!




Ha dä gôtt allihopa! Å glöm för guds skull inte bort:
SNART KOMMER HELGEN!! :)


Så här gött ska vi må då! :) hihihi

Sunshine Saturday!

Innan jag borstar mina tänder å sen smörjer in mig för att under dagen undvika den onda solbrännan, måste jag dela med mig av en låt, som tack vare Jenny, fastnat å kalasar i mitt huvud! :)



Ha en skön lördag!

Bästa vänner


Want to play with me ;)

Pensionärsaktivitet


Det var vad jag ägnade gårdagens kväll åt. Varje tisdag och torsdag är det bilbingo på I2 å igår cyklade jag och 4 arbetskamrater dit för att spela å ha roligt. Å roligt hade vi! När sista spelet var igång, fick vi alla ett spel å kunde inte sluta skratta. På grund av att tårarna bara rann å rann kunde jag till slut inte se spelbrickan å missade till och med ett nummer! Helt sjukt!  


Här satt vi å spelade. Det var solsken hela tiden å pölen var helt blank! Så jäkla skönt!!


Jag å Anna åkte till platsen lite tidigare än de andra för att paxa bryggan. :) Vi fick snabbt besök av Mamma And å hennes 8 barn. Alla slogs de om brödsmulorna vi slängde ut till dem.

Det var till och med race till brödet när vi slängde det lite åt sidan. Fasen va det gick! :)

Klockan passerade 18 å bilarna började samlas för spel å förhoppningsvis få använda tutan vid vinst. :)
 

Klockan blev 19 å spelet drog igång.


Solen sken å jäklar va skönt det var! Så vackert! ;)

Mellan spel 7 å 8 var det 20 minuters paus! Jag å Marie hade införskaffat sallad från Lilla Saluhallen. Sååå gott!

Anna, Birgitta, Bettan åsså Marie. Ser ni va skönt det är solen?!?
Vi spelade bolag å tur var väl det. För den enda vinsten som blev av på bryggan, var 300 kronor på en av Bettans kuponger. Alltså trampade vi därifrån med 60 kronor per skalle. Vi gick inte med plus, men kvällen blev ju på så sätt billigare. ;) Väl värt det!


Det var min tisdag, hoppas ni hade en lika rolig! :)



Rosorna på jobbet

RSS 2.0