Roadtrip to Säffle :)


Jaha, då har det blivit lite ändrade planer för morgondagen då! Hade planerat in en slapp förmiddag, med lite senare frukost, vakna till liv i egen takt å kanske ta en lättsam sväng till stan, innan det var dags för Distansspinning kl 14.
Men nu blir det Säffle istället!
Bilen lämnar stan kl 9, så den där bekväma å lata morgonen rök illa kvickt! Å spinningen har jag nu avbokat. Kan ju inte påstå att mina ben beklagar det...

Jag, Jeanette å Santos ska ta en roadtripp till Säffle å göra ett besök på Kennel Jamiciz. Dags för en träff med syskon å familjen - för Santos då så klart! :)
Det är varma kläder som gäller! Det blir underställ, mössa, vantar å kängorna på!! Vill ju inte förfrysa mig å missa partyparty i morgon kväll! Dj Tim Henri är på Månen å då måste vi göra ett besök ju!! Ska bli så kul!!! Hoppas jag i alla fall... ;)

Några bilder från förra gången jag var med till Säffle. Det var dagen innan födelsedag i oktober å blött var det i skogen... hmmm...





Young Chuck Norris


 

KARA-TA-TA-TEE liksom... WORD!!




Dä man inte har i hövve...


Ja, hur kunde jag glömma denna?!? Tack för påminnelsen Carro!! :)



JUSTIN AND ANDY - DICK IN THE BOX - UNCENSORED




Skoj på youtube


Fick se några knepiga videos när vi kalasade hemma hos Caroline för ett tag sedan. Låt mig få dela med mig av den ena :)


Jizz In My Pants



Justin, denna clown till pojk... hahaha




Jennie, jag ger dig denna häftiga rappare som fastnat i 80-talet.
Spana in hans moves å stil... ;) Texten är dock skräp rakt igen

  





Testar lite...


Har precis installerat ett nytt bildredigeringsprogram från Google - Picasa 3.
Du kan ladda ner gratis här.
Har lite snabbt slängt ihop ett bildcollage å så här blev det



Ska bli kul å se vad man kan trolla fram när man spenderar mer än 5 minuter på det hela... Det är bara att klicka sig fram å testa på det mesta helt enkelt! ;)

Dear Eliot...


Den här videon fick Oprah å Celine Dion att torka sina tårar i tv-rutan. Kolla på videon, som är lite över 6 minuter, å se om inte du oxå blir lite gråtfärdig å imponerad över vad människan kan orka med om bara viljan finns!
Föräldrar är starka varelser när det gäller deras barn!






Africano & Latino :)


Träningsdagen är över!
Kom fram till Syrefabriken 11:30 å gick därifrån 15:40... Behöver jag säga att jag är rejält mör å go i kroppen nu?! ;)

Det började med Afrikansk dans kl 12. En timme med jordnära moves. hihihi
Johanna Österling - Vilken skön människa!
Med ett mysleende i hela ansiktet, stod hon i mitten av en full sal å visade hur vi skulle kasta vårt fiskenät, känna koppling mellan hand å fot, huvud å mage, å känna kontakt med jorden genom våra fötter! Vi fick dansa Fiskarkvinnans dans: Koko
Eller hur det nu stavas... Vilket som, är det ju ett namn som passar mig bra! hahaha
Barfota var starkt rekommenderat av ledaren, men för mig fick det bli med strumpor på! Golvet är ju så jäkla kallt!!
Passet var hur som helst, så jäkla kul! Ni som inte tog er dit - känn sorg! Men inte allt för länge!! Johanna kommer åter till Syrefabriken 21/3 å 25/4. Försök komma iväg! :)
Det var ingen som tog det hela på största allvar, eftersom ledarens inställning till det hela var så avslappnad. Ibland bröt några skrattanfall ut lite här å där. Hahaha

Efter det afrikanska var det en timmes vila innan det var dags för Latino/RnB spinning. Ett pass som jag trodde var en timme, men jag upptäckte precis innan jag gick hemifrån att det faktiskt var 90 minuter! Oh shit!!

 
Mitt tidsfördriv mellan passen å cykeln jag så tappert kämpade på sen... :)


Spinningen var jätterolig! Sköna låtar med gôtt gung! Om det inte var för att mina fötter satt fast i pedalerna, skulle det lätt ha förvandlats till ett danspass! hihihi En salig blandning mellan bland annat Dj Mendez, SafriDuo, Jennifer Lopez, Daddy Yankee å Ricky Martin. Även Lambada hade hittat dit! :)
Första blocket, av passets tre, gick ut ordentligt från början med följande låt:


Safri Duo - La Bamba (Remix 2008)

Kan man annat än gunga med, eller??!! Hell yeah, man!! Word!


           









Omväxling förnöjer...


För den som tröttnat lite på Just dance å Poker face, kan jag starkt rekommendera Boys Boys Boys, med musikvärldens nya Lady!


Lady Gaga - Boys boys boys


En annan låt som spelas flitigt hemma hos mig är Touch you right now med härliga Basic Element!



Basic Element - Touch you right now



Pecka! Denna är till dig! :)



Basic Element - Promise man




Heldag med Santos!


                 

I går morse ringde klockan 6:10 - dags för spinning!!
Sara mumlade något i soffan, vände sig om å fortsatte sova... hahaha
Emelie plockade upp mig å det var dags att ge järnet! Ja, i alla fall så mycket man orka med så tidigt på morgonen... ;) Kanske kan va svårt å tro på för en del, men det är helt underbart att börja dagen med spinning! Word, liksom! Det är sant! :)

Efter spinningen var det till å knalla hem för dusch å stadig frukost. Sen fick jag skjuts av Sara till Norrstrand. Det var dags att gnugga rent golven i gamla lägenheten, så jag å Jeanette gjorde en god insats innan hon skulle i väg å jobba bland leksaker å skrikande barn... ;) Själv tog jag Santos med mig hem, husse å matte skulle jobba länge så då fick det bli mys hos mig!
På vägen hem blev Santos som besatt av dessa ord: Han som söker skola finna!
Men va fasen skola han finna??? hihihi


 

 
Gullefjun, va go han är!! :)


På eftermiddagen var det dags för danspasset!! Skoj skoj skoj!!!!    
Efter det var det hem, duscha å iväg igen. Tog Santos med mig å knalla till Mongoliska för att möta upp med Emelie - det var dags för traditionen att återupptas igen! Det var ett tag sedan sist å nu skulle det bli Nasi-goreng, Grease å När lammen tystnar! Underbart!
Hos mig blev det inga mardrömmar i natt, kunde du sova lugnt, Emelie? hihihi

I dag är det dags för Afrikansk dans å Latino/R'n'B spinning! Kände redan i går kväll att det ska bli så skönt att landa i soffan i eftermiddag! :)
Det vankas ju Melodifestival del 3 i kväll! Får lite sällskap i soffan å ska bara slappa så in i bomben!! Gôtt dä!

Nu är det dags för frukost! Måste grunda bra idag, så jag inte säckar ihop när jag ska köra regndansen eller trampar till latino takterna! hihihi


Ha en bra lördag!!






Smile


Tänk er följande:

En nedsläckt sal där endast några färgade spots lyser. Näst intill full sal med laddade människor. Pulserande partymusik ett helt pass igenom. En ledare som visar prov på härligt engagemang utan att vara hysterisk.

Så var det när jag var på spinning förut på Syrefabriken. Helt jäkla underbart var det! Det är gånger som denna, som man är glad att man tvingade i väg sig själv trots det trista väder som råder!
Så min rekommendation är Spin Medel, torsdagar kl 12 med Catharina O-G, för den som har möjlighet!


Jag ger det 5 toasters!




Nu ska jag klicka mig fram på youtube efter lite humor med käre Björn Gustafsson åsså vill jag se klippet med Peter Settman när han gör vitvaror genom charader! hahaha

Ha dä!



Någon satte ett leende på mina läppar idag. Tack för det! ;)


Lördag kl 12, Stora salen




Släng skor å strumpor åt helsike! Kör ner nävarna i jorden å bli ett med Moder Natur! Res dig å hälsa på solen, dansa för regnet å slå på djungelns trumma!
Det är dags att testa på Afrikans dans!
Det kommer en gästledare till Syrefabriken på lördag som ger möjlighet till detta! Möts vi där??
Pecka! Om du ändå kommer hem, kan du väl hänga på å ha lite skoj?! :)

 
 


Back in the game!


I dag var jag iväg till Friskis å tog en tur i roddmaskinen. Hade glömt hur roligt det faktiskt är!
Gött å va tillbaka i sadeln igen! ;)



I kväll bli det kalas-fika på Norrstrand. Systers sambo fyller 24 i morgon å det ska tydligen fuskas å firas en dag för tidigt! :p
 
 
Ska bli kul att se hur det ser ut i lägenheten nu. Har ju inte varit där sedan jag släpade på soffor, tvättmaskin å massa annat mellan lägenheterna!
Vet inte riktigt vad jag ska fördriva tiden med fram tills det är dags för fika. Men det blir kanske tripp ner till stan. Behöver mer smörj till nyllet, torr som jag vet inte vad!!






Varma hälsningar från Koko-land!





Kl 11:30


I dag blir det en timmes massage! Gôtt för mig dä! :)


Morgonen med syster å hund


Söndag morgon blev det promenad runt Borgmästarholmen med Jeanette å Santos. Helt sjukt vilket skönt väder det varit denna helg! Underbart!!
Det blev en runda på 7 km (utmätt på eniro.se), tillsammans med lördagens promenad till IKEA (ca 12.6 km) har jag alltså knallat nästan 2 mil denna helg. Känns i både ben å fotsulor, men det är det värt! :)
När jag å Jeanette kom till Sundstabron fick vi en liten hårboll till hund framför oss. Såg så himla roligt ut när dess små korta ben trippade små små nätta steg för att hålla takten med ägaren. Funderade lite på vad man ger en sådan liten tuss för namn. När vi rundat Borgmästarholmen å passerar Klara, visade det sig att den lilla tussen hette Dagmar! Så klart! hahahaha

   

  



Klarälven glittrade så fint i solen :)




Ett ord räcker för de invigda:




YAMP!!!!



  






Promenaden å inspektion av hus


Kom iväg på min promenad i solskenet förut. Lämnade hemmet kl 10:13 å var hemma igen vid 12:40. Promenaden hem gick lite långsammare, jag vart så himla trött i benen å till och med fotsulorna var trötta när jag kom hem! Men det var helt underbart skönt att gå ur benen efter arbetsveckan, få frisk luft i lungorna å solsken i ansiktet! Härligt! :)

    

 


Jag köpte mig två förpackningar med värmeljus, vände å gick hem! När jag kom hem var det bara att dusch å göra sig i ordning. Skulle följa med Sara å spana på hus kl 14...
Vi gick mest runt å skratta åt eländet vi såg, medans hennes pappa var saklig å frågade mäklaren om allt möjligt, fick sina svar å sa till Sara: Ja, men det var ju bra! hahahaha Det är dags att flytta ur boet igen, Sara! ;)
Nere i källaren hängde det sådana där snygga wünderbaums i varenda utrymme å skrattet gick inte att hindra! Väggarna var målade av kreativa å slarviga människor människor. Några sträck här å där å färg på både handtag, lampor å diverse saker som var i deras väg! hihihi

   
Dessa vackra granar!! hahaha


  



Altandörrens handtag å lås var trasigt. Detta var de smartas lösning... OK, men va bra då!


Det gamla munstycket till duschen fanns sparad av någon anledning å pinnen... ja den bestämde vi var till att sticka inkräktarna i ögat med! ;)


Behövs annat att ta till vid panik, finns vapenskåpet nere i källaren! ;)

Nog skämtat!
Om det blir så att hon får köpa huset, kommer det bli kanon när saker å ting börjar bytas ut å renoveras! Med rätt person på rätt arbetsuppgift, kommer det bli ett mysigt hem med grönbete runt om! ;)


Hihihi...


Caroline, tro inte att jag har glömt dig! Har bara dragit ut på det lite... Här kommer det:



Din helt galna smoking-outfit! hahaha Synd att inte skorna blev med på bild...

Härliga katten Chilli, härliga samlingen å härliga röjet!

 




    

    



När vi lämnade in vår biljett i entrén fick vi en stämpel på handen å sen skiva i handen. Tack för det! :)


In Voodoo Veritas
Skaffa den ni med å rocka loss i hemmet!



YEAH!!



Det är bara att säga ett stort GRATTIS till Sparzanza!
Jäklar va bra de var igår, hur kul som helst!
Tack för det!

Efter att ha jobbat 5-16 i går, med att enbart göra Valentin-tårtor, var jag väldigt trött när jag satt i Carolines sköna soffa på förfesten. Jag är väldigt glad att jag struntade i tröttheten å gick med till Nöjesfabriken! Det var det väl värt!
När Before my blackened eyes (låt från tidigare skiva) kom, ja då blev det lite gåshud å big smile! Den har hängt med mycket i min mp3 på mina promenader, så det var jättekul att höra den live. Lika bra som alltid! :)

 


Fick ju Sparzanzas nya skivan när vi kom till Nöjes å visade vår biljett. Har lyssnat på hela skivan nu på morgonen å den går å lyssna på rakt igenom! Bra jobbat! Caroline, jag vet att du sa nr 1 är bäst, men mina favoriter än så länge är My world of sin & Read dead revolver! Men jag håller med om att The blind will lead the blind är väldigt bra den med! :)
Bra att texterna finns med i häftet, kan jag öva lite... hihihi
Nu ska jag ladda min mp3 med lite rockande låtar å ta mig en enkel promenad till IKEA. Mina värmeljus är helt slut! I kväll är det mat å Melodifestival med Sara å Emelie, då måste vi ju ha lite mys juh!! Det är ju trots allt dag 14 i februari, så lite stämning ska väl vi med ha! hahaha Först., när jag vaknade, tänkte jag vara lat å hoppa över promenaden. Men så fort jag drog bort gardinerna, insåg jag att det var omöjligt att stanna inne hela dagen! Det är klarblå himmel, snö har vi ju på backen sedan några dar tillbaka, solen skiner å det är 6 minusgrader. Underbar, kallas det!! :)
När vi ändå nuddade på ämnet Alla hjärtan dag, vill jag bara flika in att jag onsdag-fredag stått å gjort Valentin-tårtor, ENBART VALENTIN!!!, i över 28 timmar!!! Å då är rasterna borträknade!
Blev det inte enformigt? kanske ni undrar då. Låt mig säga så här: Jo, men jämt litte 'rå!!!
Hoppas ert hjärta smakar bra, Värmland!


Ha en bra dag! Hoppas solen skiner lika fint som den gör här i Solstaden!



 
 


Se upp!


Det är fredag den trettonde! Så är ni vidskepliga, se upp för stege, svart katt, nycklar på bord, banaskal på backen, isfläckar som knappt syns å allt det där andra! ;)
Å ha en bra dag!!

Jag ska nu iväg till fabriken å fixa i ordning ca 400 Valentin-tårtor!

Så himla bra, på alla sätt å vis




Pink - Dear Mr President




Hjärtan Hjärtan Hjärtan


Två dagar gick bra, men idag dog mina öron...

Inte mycket att göra åt, jag får väl bring them back to life på fredag eftermiddag. För på fredag kväll är det dags för realeseparty å jag vill ju gärna höra vad vi firar! :)
Har precis läst en recension på musiklandet.se å det var ju bara lovord å rosor!

"På In Voodoo Veritas finns omruskande upplevelser som tidigare varit okänt territorium för Sparzanza."
"Kvalificerade singelhits finns det i överflöd."
"Det intressanta med Sparzanza är att för varje album de släpper ifrån sig ligger ribban ett snäpp högre."
"In Voodoo Veritas låter för jäkla bra helt enkelt."


Det är ju bara att gratulera! Jag ser fram emot fredagen än mer nu!
Det ska bli så kul!! :) 

 
 


Har idag spenderat HELA arbetsdagen, 8-17:45, med att ENDAST göra Valentin-tårtor.
Nä men va jäkla roligt det var!!!
Behöver jag säga att det var helt underbart att stämpla ut å gå hem sen??
Kommer in på Konsum här hemma för att handla nödvändigheter, tar en korg å detta är vad jag får se i korgen:



En tidning full med annonser, självklart med den där jäkla tårtan uppåt! Inte ens efter jobbet slipper jag dem!
Det var faktiskt en framför mig i kön som köpte sig ett hjärta. :)



 
 






Vallentin




Första dagen med alla små hjärtformade smörgåstårtor gick snabbt förbi. Trodde det skulle bli långdraget när jag skulle gå ända till klockan 18, men tiden rusa förbi. Hoppas det håller sig så! Vilket jag nog tror att det kommer göra. Det är redan löjligt många tårtor förbeställda mot slutet av veckan...




Har ni sett vad som händer i Australien?

 


Naturkatastrofen är den värsta på 110 år och nu står det klart att många av de vildmarksbränder som härjar i sydöstra Australien är anlagda!!
Va fan är det för fel på folk????

"Helvetet har släppt lös sin ilska"
Mordbrännare jagas i Australien
Bildextra




Nu är det läggdags!!    



Mer snö på marken


Under natten har det fallit en hel del snö här! Som tur är, så är det nu två minusgrader ute så kanske kanske kanske att snön kan få stanna ett tag nu, nu när den ändå är här! Det är så fruktansvärt tråkigt när det är slaskigt, grått å trist ute!


  

  



Melodifestivalen, del 1




I kväll är det dags för del 1 av Melodifestivalen! Jag å Sara ska ha en riktig soffkväll å spana på de tävlande. Åsikter kommer vi garanterat att ha! ;)

Kvällens startfält består av:
Nina Söderquist
Jonathan Fagerlund
Shirley Clamp
Scotts
Emilia
Alcazar
Caroline of Ugglas

Å kvällens joker:
Marie Serneholt

Vilka går till andra chansen å vilka går direkt till final??
Ja det får vi reda på ikväll, med start kl 20:00 i Svt1!



Petra Mede - Årets värd för Melodifestivalen



Vad göra...


"Det var Mållgan som körde bilen"

Ja vi gör å säger vad vi kan för att komma undan! hahahaha

aftonbladet.se








Sparzanza 13/2


  
Sparzanza - In voodoo veritas


Ska på release-party nästa fredag på Nöjesfabriken! Ska bli himla skoj!!


Favoriten än så länge...

Sparzanza - Before my blackened eyes







God morgon!




Väckte kroppen med spinning idag. Kändes ju inte riktigt som att det var sant när klockskrället började låta å det var dags att gå upp. Med ena ögat halvt öppet, kunde jag se siffrorna 6:10... Somna om?! Näe, det gick ju tyvärr inte. Emelie kom å plockade upp mig å klockan 7 satte vi igång tramporna.

Nu är det dags för dusch å frukost, sen blir det en tur till Systemet. Det är vinkväll hos Jennie ikväll! Emelie å jag kör vår fredagstradition hemma hos Jennie denna vecka å det ska bli himla kul!
Måste ta mig en sväng till fabriken oxå, det är dags att jobba på måndag, så jag behöver hämta ut kläder. Alla hjärtans dag är ju nästa helg så det är dags för de hjärtformade smörgåstårtorna...

Ha en bra fredag!

Jennie, vi syns i kväll vid sjutiden! :)

Bara hunden :)


Det blev en tur till Skutberget i alla fall idag. Men det var ju bara is i spåren, så det fick blir 3,5 km vilket räckte gott å väl för det kändes som en halv evighet innan vi kom tillbaka till bilen. Ryggen kändes kan jag lova! Gick ju som en ispinne hela varvet runt! Både Santos å jag var som Bambi på hal is ett par gånger. hihihi

    
  


Santos fick ju självklart ett av sina härliga frispel i snön, på bara några sekunder är han överallt!
Han snurrar runt runt runt, kör ner med nosen i snön, gräver lite hysteriskt å slänger sig ner i snön å grymtar som en liten gris!

  
  


När det var dags att åka tillbaka med bilen, la han sig till rätta på en gång. Men ärligt, hur bekvämt kan det va att ligga så där på golvet? Egentligen?

 


När vi kom hem dröjde det inte länge innan Santos snarkade å sov i soffan. Det går på en grisblink liksom! oink oink

 
 


Bilderna från bilen är så klart tagna när bilen står still!
Läste ju i måndags på aftonbladet.se om kvinnan som kört i 110 km/h å hann skicka ett 20-tal sms innan dödsolyckan var framme. Hon körde in i en 24 årig kvinna som bytte däck på sin stillastående (så klart!) bil efter vägen. 24-åringen hade inte en chans att fly undan! Fy va hemskt!!



Hundar å barn


I dag blir det en dag med Santos. Han levereras till min dörr vid elva å stannar tills ikväll. Mys å skoj idag alltså! :)
Jag å Jeanette var till Brunskog å hämtade hem honom i måndags efter en långhelg i skogen med skoj å bus med både hund å småbarn! Det var en slagen hjälte vi fick med oss i bilen! hihihi

 
Så fort han hoppat in i bilen slängde han sig ner å låg där hela vägen hem...


I går morse tog jag mig en promenad med Danni, Sigge å Alvin. Kul å se dem, det är allt för sällan!
Fick reda på att Danni lägger till ett efternamn 27 februari... Stort grattis till Danni å Alex! De vill ha det litet å intimt, men Danni har ett gott öga för detaljer så jag ser fram emot att se bilder efteråt! :)

 
Lyllos Sigge!! Hur skönt ser det inte ut å ligga så där?! ;)

  
Sköna Alvin som får lite mer liv i sig när det är kyligt ute ;)

Nu ska jag hoppa i lite mer varma kläder, för det vankas långpromenad när Santos kommer! Jag tror det blir Hammaröleden - Jakobsbergsbron - turen. Det var längesedan jag gick där, kan ju va kul med lite byte ibland. Milen på Skutberget hade varit skönast, men jag har ju ingen bil att ta mig dit i...

 
HA DÄ!!




Hipp Hipp Hurra!!!






I dag är det
Emelies 22 årsdag! :)

Hoppas du får en härlig dag, vännen min!






Hemska verklighet!


Kalla Fakta i kväll kl 19:20Tv4, handlar om dunindustrin å det djurplågeri som finns å ignoreras i den branschen. Frågan är om man orkar se inslagen som filmats med gömd kamera...


foto: Kalla Fakta

Deras dun blir täcken i Sverige

Djuren skriker och försöker fly undan tortyrbehandlingen.

- Det är helvetet på jorden, säger veterinären Johan Beck Friis.

De svenska täckena innehåller dun från gäss som plockats levande.

Med dold kamera får tittarna en inblick i den skoningslösa dunindustrin i kvällens avsnitt av Kalla Fakta. För att stilla den stora efterfrågan på dun plockas varje gås flera gånger under sin livstid. Utan bedövning.

Skriker och flaxar

- Det är som att man skulle rycka av håret på en människa. Det är tortyr det handlar om, säger Johan Beck Friis, informationschef på Sveriges veterinärförbund, till Kalla Fakta.

Djuren skriker och flaxar under hela plockningen och när proceduren är över ligger de som förlamade.

- Det är en stressreaktion. Djuret har dödsångest. Av en sådan hantering kan djuren dö av ren skräck, säger han.

Till ett enda täcke behövs dun från 75 gäss. Många fåglar får stora sår, som hastigt sys ihop av arbetarna.

Första plockningen sker när gässen är åtta veckor gamla. De fåglar som överlever plockas ytterligare tre gånger innan de skickas till slakt. Efter döden plockas de en sista gång.

aftonbladet.se





Party med Sara!


Efter flytten åkte jag hem för att vila lite å ladda för kvällens roligheter med Sara. Det var duktigt planerat att vänta med å fixa naglarna tills efter flytten så att armarna var trötta å darriga... Men jag tycker nog det blev helt ok ändå! :)



Det var bara jag å Sara som kalasade hemma hos mig, hade himla kul! Det var en härlig blandning av lite alkohol, Buzz Music Quiz, massa snack å skratt å vi avslutade förfesten med spelet Intim.

 


Saras bror å hans kompis kom å gjorde oss sällskap sista timmen innan vi beställde taxi för att ta oss till Månen.
Tack Sara, för en jättekul kväll! Det gör vi fler gånger!! :)







Flytten gav öm rygg


Med undantag för blommor, tavlor å tomflaskor, så  tömde vi lägenhet nr 2 igår å stuvade in allt i lägenhet nr 3. Måtte ni hålla er på plats ett längre tag nu!! ;)
Fredagens massage kändes av när jag vaknade i går å efter att burit på soffor, bord å tvättmaskin, la ryggen in en protest! Protesten håller i idag med... Det får bli vetevärmaren idag å antagligen en promenad för att kicka igång allt lite.
Skulle föreviga flytten igår men glömde kameran hemma, så mobilen fick duga! Ett axplock av gårdagens arbete:

  

  

Alla hjälpte vi till både här å där, man drar ju sitt strå till stacken liksom!


Pappa å jag plocka isär å byggde ihop sängen (paus för lite skratt åt madrasserna hahaha).

Å när det var dags lasta in den ena hyllan på släpet, var jag å syster i behov av att mäta lite först. Men inget måttband fanns i vår närhet å tydligen lita vi inte på ögonmåttet. Det var då jag fick min favoritbild för dagen! :)


Syster, lägg dig ner så vi kan se om 1 å 60 får plats här! hahahaha


Det var faktiskt en ganska rolig flytt, hoppas det är min tur nästa gång! :)



RSS 2.0