Sunshine all the time :)

Solen fortsätter att skina, å jag försöker skina ikapp med den. Vilket ibland är svårare än annars. I går var det ett mörkt moln över huvudet på mig i stort sett hela dagen. Kunde lika gärna ha hoppat över gårdagen!!
Förutom slutet då så klart, för då blev jag på bättre humör. Av någon anledning...   


Hur som helst!
I lördags var det dags för lite festligheter å det var jättekul!! Jag hade som roligast när vi var hemma hos mig å kalasade å det var inte förrän vid tolv som vi drog oss mot Nöjes. Men där blev jag inte långvarig. Jag och syster tror oss ha växt ifrån Nöjes lite... När hände detta?!?!
Men så var det i alla fall. Strax efter ett tog vi oss en promenad till BK å högg in på en varsin burgare. Sedan stod det taxibilar å väntade, så det var bara att hoppa in å åka hem. Lyxigt med taxi hem från stan! Det händer ju inte så ofta! :)
Nu blir det lite party-vila. I cirka 1.5 vecka i alla fall. Då kommer kompisen hem från Gbg, å då får vi ju passa på att skaka de lurviga tillsammans. Antagligen på Månen då! Hon fyllde ju 28 igår, så det måste vi ju fira om inte annat!
Två veckor efter det är det dags för 30-års kalas på Harry's! Inte min favorithåla, men vad gör man inte när vännerna fyller äldre?? :)
Maj verkar gå i festandets tecken...
 
 



I lördags var det meningen att jag skulle ha laddat inför kvällen med ett distanspass på spinningen. Men när jag kollade bokningarna, var det bara 4 av 32 cyklar bokade. Å då är jag inkluderad där! Att sitta å kämpa i två timmar i en näst intill tom lokal, när solen sken utanför... Nja, det lockade inte så värst mycket. Så jag snörade på promenadskorna å begav mig ut på långpromenad istället!
Gud va gött dä va!!
Jag började med att knalla ner mot stan för att därifrån kunna följa Klarälven bort mot Borgmästarholmen. Upp på E18-bron och byt sida av älven. Följde älven mot Sjöstad å hamnade snart på väg ner mot Örsholmen. Gick över en lite tågbro för att ta mig till upploppet hemöver. Det vill säga, runda Kalvholmen! Där möts jag av en stor mängd parkerad bilar och en högtalar-röst som ska överrösta de rusande motorerna. Det var folkrace på Kalvholmen!

image12
Många bilar blir det...

image13
både på gatan å på banan...

image14
Åsså rundar vi hörnet med lite mer fart... wrooom....

Fastnade en stund för att titta på när de gasade för allt de var värda i sina slagna bilar. Det såg ut att vara SÅ kul!!!! Funderar nästan på att börja köra själv. Kanske någon som vill göra sällskap?? Var anmäler vi oss??


I går å idag har jag varit hemma från jobbet pga någon slags förkylning eller liknande. Öm i hud, hals å huvud... Men va kul för mig att stirra på väggarna å se när de kommer allt närmre!! Not so much!!
Men idag har jag till och med varit utomhus. Tog mig en promenad för att byta ut luften i lungorna och ta för mig lite av solens energi! Hade på mig stegräknaren för en gångs skull, det var längesedan sist den fick följa med ut. Den stod på 9.53 km när jag hade återvänt hem! Gôtt!
   










Nä nu ska jag nog öppna mitt fönster, placera min underbart sköna stol mitt på golvet å njuta lite av kvälls-solen, innan den dyker neröver!
Det är så skönt att våren är här å att sommarn kommer med stormsteg!!!

Over and out...

 
 

Vill bara meddela att...

... ikväll är det:
 
                                                TIME TO PARTY
!!!

   

 

   
 

Oj oj oj...

Då var det dags att få sig en kommentar om hur hårt det suger att jag inte är flitigare med bloggen... Fick en mindre chock när jag såg att kommentaren är inlagd 9 april!!! Oj va tiden gick snabbt från sist till nu!
Vad som är sig likt är att det även idag är hockey på tvn. Fast denna gång är det Sverige mot Lettland. Det står just nu 4-3 till Sverige och det är 3 minuter kvar av matchen. Heja heja!

Nu har i alla fall våren kommit hit till Solstaden, på riktigt denna gång. För kommer det mer snö och liknande oväder - ja då går jag ut i strejk!!! Nu är vintersäsongen avslutat och vi närmar ju oss månaden maj med stormsteg! Ge mig en rak väg mot sommaren!
Vilket påminner mig om att på måndag blir min kära å nära vän Åsa, ett år äldre. Bara två kvar till 30 då... Vilken tur att jag ligger ett helt halvår efter henne   



I dag har min sköna lillasyster haft sitt körkort i 5 år! Ojsan vad tiden gick fort! Grattis till henne! So far so good!
För egen del är det i år dags att byta både bild och kort. Vilket betyder att jag har haft körkort i 10 år!! Hur gammal blev jag nu på en gång???

Matchen är slut och det blev svensk seger. Men va trevligt då!

Något som är mindre trevligt är att jag nu kommer att tillbringa mina arbetsdagar på fabriken ändå fram till mitten av augusti!!! Jag fasar verkligen för att bli fast där! Men samtidigt är det ett jobb som ger mycket bra betalt och de jag jobbar med, de flesta i alla fall, är ju roliga. Tiden går fort och ett, tu, tre så är det ny lön som kommer in på kontot.
Tackarrrrrr!!!
I tisdags när lönebeskedet damp ner från brevinkastet, rev jag upp kuvertet så fort jag kom innanför dörren. Med jacka och skor på, vecklade jag upp pappret och blev med ens på ett strålande humör! Det var riktigt längesedan som en liknande summa funnits på mitt konto. Kan ju påpeka att det som drogs bort i skatt denna månad, är på ett ungefär vad jag levt på under varje månad sedan förra sommaren... Det är alltså inte bara solen som strålar här i Karlstad denna vecka!

På lördag blir det till att vara generös mot sig själv och köpa sig en drink extra i baren på Nöjesfabriken.
Det ska bli så kul att gå ut! Har laddat inför den här helgen i cirka tre veckor nu - eller en halv evighet som det har känts...  





Sedan sistens så har en av mina härliga vänner fått en son, som har fått namnet Sigge. Jag och syster var på besök i tisdags - himmel så söt han är! Så mini! Men stolta Mama D berättade att han vuxit både på längden och i vikten. Så det så! Ja ja ja, men han är fortfarande mini och underbart go!

Sedan i tisdags har ett riktigt glatt humör svävat omkring mig och leendet kryper fram med väldigt täta och jämna mellanrum. Och det är inte bara lönekuvertet som är orsaken.
Våren ger upphov till så många konstiga saker i kroppen och när man flörtar å har skoj samtidigt, ja då är ju ett stort leende en konsekvens man får ta liksom!
Vad som komma skall, är mig ovetande och det får så vara! Men just nu är det bara skoj, så varför inte njuta lite då??

  











Nej nu tycker jag att jag har gjort en god insats när det gäller uppdateringen. Och förhoppningsvis ska inga mer pekpinnar och kommentarer behövas för att det inte ska gå en månad mellan gångerna... Men kommentarer i övrigt är ju så klart kul att få. Eller hur Madde?? hi hi hi





Ha dä gôtt i sola nu!


  

RSS 2.0