Svenska nationaldagen

Hur firar man den?? Å vad firar vi egentligen?? Skit samma! En underbar dag har jag haft i alla fall, med moster å ena kusinen!

Dagen fick en sen start, eftersom jag helt plötsligt fann ett behov av att sova länge. 9.49 stod klockan på när jag vaknade i morse, kommer inte ihåg när jag sov så länge sist! Men tydligen behövdes det några extra timmars sömn, så gôtt mos!
Vi packade i alla fall lite pickninck å en filt, satte oss i en stekhet bil å körde till Tyresö Slott. En klassiker när man är på besök å det är sommar! :) Vi fann oss en perfekt plats vid klipporna med en bänk å allt! Fram med filten å pressa lite i solen innan det var dags för kycklingsallad å baguette!


Kusinens allergi var i full fart idag, så han valde en plats i skuggan. Han hade ju fått EM-bibeln från Aftonbladet, så han hade ju att göra... ;)
Vår utsikt för de kommande timmarna såg ut så här:


Inte allt för sjabbigt!
En stund senare ropade våra magar efter lite mat, så salladen åkte fram!

Gud va gött dä var!!
Tuff å kaxig som man är, så trotsade jag å moster regeln om att man ska vänta 1 timme efter maten innan man hoppar i plurret. Vi överlevde å fick inte kramp!

Första doppet för i år! Men som synes så hann moster gå ur vattnet innan kusinen knäppte kortet. Det är snabba ryck som gäller... :)

När vi återvänt hem så fick det bli lite vila inomhus. Kusinen slängde sig framför tvn å slog på Xboxen, han ligger där än...
Efter en stund kändes det rätt att ta en promenad innan man duschade sig ren för dagen. Sagt å gjort så snörade jag på mig skorna å knallade runt pölen som finns här bredvid. Det tog mig cirka 50 härliga minuter. Moster valde att plantera sina nyinköpta blommor istället. Mp3'n fick göra mig sällskap istället!






Nu sitter jag här på uteplatsen med vinglaset bredvid mig, musiken spelar på datorn (bara ljuva toner så klart!) å grillen är tänd å redo för köttet! Just nu vet jag inte om livet blir bättre än så här!  


Bilden kanske ser arrangerad ut, men tro det eller ej så är den faktiskt inte det. Det må vara nationaldag idag, men handduken hängde där innan jag satte mig å moster såg därför ett roligt å passande kort! hihihi


Hoppas fler än jag haft och har det så här gôtt som jag har det nu!

 
 







Kommentarer
Postat av: Emelie

Du verkar ha haft en helt underbar och välbehövlig tripp till storstan :D

*kram kompis

åå just de, kul att du blivit en riktigt flitig bloggerska med mycket bilder!

2008-06-08 @ 22:53:59
URL: http://emelieahgren.blogg.se/
Postat av: Madde

Nu din fuskis är du hemma i Karlstad snart.. Själv får jag vänta några timmar.. vilken underbar itelse i stlm du verkar ha haft i alla fall!! Längtar tills vårt nästa partaj!! Spritter i bena!!!

2008-06-09 @ 11:10:42
URL: http://maddebjork.blogg.se/
Postat av: Jennie

He he.... din lilla filur! Vet du inte att det där med att man inte ska bada direkt efter att man ätit är nåt som alla föräldrar ljuger ihop för att få sina blåfrusna ungar att sitta still lite o värma sig efter badet! Banzaaaiiiiiiiii!!!!! Men va gött o se att du haft en bra helg! Kram

2008-06-09 @ 16:44:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0