Oväntat besök?


För många år sedan hörde jag en "sann" historia, som lyder typ så här:
En kvinna hade under en tid känt det som att hon inte var ensam i sitt hem, men övertygad om att det bara var inbillning, la hon ingen större energi på det hela.
Efter en helkväll ute kommer hon hem, lägger hon sig på sängen i sitt mörka hem å tänder en cigarett. Hon tar ett bloss å lägger sedan cigaretten på askfatet som står på bordet bredvid sängen. När hon släpper cigaretten, kan hon strax därefter se hur cigarettens glöd försvinner ner under sängen!
Hon rusar upp ur sängen å blir antagligen spiknykter på vägen upp... Efter att ha ringt på förstärkning, kan snart en man eskorteras ut från hennes hem! Det visar sig att denne man, rymt från en institution å sedan satt bo under hennes säng!

Huruvida denna historia är sann å verklig, det går ju att diskutera hur länge man vill. Men nu har i alla fall något liknande hänt i verkliga livet. Närmare bestämt i Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA.
"Familjen Ferrance märkte att mat och julklappar började försvinna från villan.  Tjuven visade sig vara en 21 årig man - som i hemlighet levt på deras vind i en vecka.

- När vi hittade honom hade han på sig min dotters byxor, säger Stacy Ferrance. "
aftonbladet.se

Denna kille har alltså funnit sig en väg upp på vinden genom en av familjens garderober å skapat ett ganska mysig boende åt sig själv med stearinljus, mat å filtar.

Jag finner inga ord...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0