När andan faller på.


Kollade på veckans alla avsnitt av Masterchef USA och fick sedan ett ryck att laga mat. Konstigt hur det kunde bli så... ;)
Inget avancerat som de fixa på tvn, men ändå. Det blev korvstroganoff & biffar á la Jennica. Nöjd med resultatet och har nu fyllt på lagret med matlådor. Gött dä!

Idag var det premiär och man kan väl säga att jag fick göra något historiskt...
Vi har nu öppet 8-21 varje dag på jobbet och dessa tider började i måndags. Så de som jobbade i måndags var ju de första att jobba kväll, men jag hade det allra första helgpasset! Ooohhh!! Har man inte mycket att stoltsera med så tar man det man får och kan! ;)

I torsdags var det ännu en premiär! Vårterminen har dragit igång på Friskis och det var nu dags för vårupplagan av Emelies aerobicspass. Armar & ben, snurrar och tungan rätt i mun. Till och med hjärnan får sig en omgång. hihihi Direkt efter var det Flex, en ny träningsform på Friskis. Man skulle kunna säga att det var ett pass med utdragna stretch-övningar. Utmanande, kan man nog kalla det.
En sväng låg vi på magen på golvet, armarna rakt ut från kroppen - det var utgångsläget - sen var det dags att ta det ena benet och lyfta det uppåt och över det andra benet så att foten till slut nudda golvet. Blicken den tog sikte åt motsatt håll så klart! Och sen var det bara att göra om det åt andra hållet. hahaha Jag kan bara ana hur det såg ut. Men det var himla kul! Det får helt enkelt bli vårens utmaning! Skön musik och en härlig ledare! Kan inte bli bättre.
Kan man sträcka till sig någon mer mm på längden tro??


Nu blir det soffläge och någon film. Känner för dans-tema...
Får kolla i biblioteket och se vad jag fastnar för. :)
Ha dä!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0