Pålitlig pasta



Receptet är för 4 portioner
  • 500 g färsk tortelloni, fylld med örter eller pesto
  • 2 msk olivolja
  • 1 purjolök, hackad
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 ½ dl vitt vin
  • 2 dl dill, hackad
  • 2 avokador, tunt skivade
  • 300-400 g räkor, skalade
  • 1 dl parmesanost, riven


Gör så här

Koka tortellonin enligt anvisningen på förpackningen, medan du förbereder de andra ingredienserna. Värm upp en stekpanna med olja och låt purjolöken mjukna på ganska låg värme, utan att den tar färg.

Salta, peppra och tillsätt vinet. Vänd ihop avrunnen tortelloni, purjolök, dill, avokado, räkor och parmesan. Servera genast.
Från: Coop MerSmak nr 11 2009


Snabbt, enkelt å gott - precis som det ska vara! Skulle kunna tänka mig att testa med kyckling, sugarsnaps å fetaost nästa gång...
Recept ska ju funka som inspiration, så låt det flöda! =)



När vi ändå är inne på mat...
Min kusin, Lisa, gjorde en smörgåstårta när Jeanette fyllde år, som var väldigt god å jättefint gjord! =)


Smörgåstårtan Havet


Lisas blogg kan man hitta de tårtor hon gör, genom att klicka sig fram via länken Smörgåstårtor!




 


Kommentarer
Postat av: Lisa

Tusen tack för den reklamen!!!!

2010-01-07 @ 15:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0