Glad Påsk i skogen!





Vid tolv på påskafton åkte jag iväg för att spendera 24 sköna timmar på Segerstad å firade påsk med Åsa å gänget.
Det var som förr i tiden, härligt att vissa saker är sig likt! :)
När jag kom fram till stugan började vi med lite Guitar Hero, men Åsa å jag bestämde oss för att det skulle va bra skönt å gå ut å gå!
Sagt å gjort, det gjorde vi - i nära 3 timmar!
Kan ju säga att benen var lite stumma efter det, men vi hade kul på vägen så det var helt klart värt det!!
Meningen var ju att vi skulle gå å njuta av skärgården å där de gjort så fint å så. Men vi hamnade i Barnens Skog å sen även mitt ute i skogen en sväng! hahaha Varför gå där alla andra går, när man kan trampa upp egna stigar??
Men innan vi begav oss in i skogen lämnade vi en liten hälsning till andra vandrare i boken som fanns i skåpet vid anslagstavlan! Klart att andra ska kunna se att vi varit där! :)



När vi stod där vid anslagstavlan fick vi för oss att vi skulle kolla på kartan som satt där å studera vart vi skulle ta vägen. Men vart var Här är du nu - markeringen??? Shit, allt vi kunde se var vi skulle hålla till, vid den rullstolsanpassade leden. Ålder kommer ju trots allt krypande å det är bara inse fakta, man vet aldrig när krämporna slår till! En led som vi medvetet valde bort, var den tysta stigen!! Där hade vi inget att göra! ;)

 


Vi svängde in på en liten stig som hade en hinderbana å när den tog slut efter 100 meter, gick vi vår egen väg! :)

 

 


På vägen hem fick vi syn på årets första, som vi sett till, tussilago!


Ensam är stark, har jag hört...



Efter vår naturupplevelse var det dags för påskmat!
Vi åt å drack, så allihopa sprak. Å i tapeten sa det smack! Skoja bara, men åt gjorde vi å mätta blev vi! Till efterrätt blev det chokladkaka, glass, physalis å jordgubbar! Mums!!

 


Efter maten behövde vi lite frisk luft, så jag å Åsa gick ner till bryggan å satte oss. Jag vill aldrig åka hem till asfalten igen!!



    



Livet är bra skönt ibland! Och roligt! :)
För att roa oss själva lite, intog Åsa rollen som underhållare så att vi kunde knäppa några goa minnen för livet! hahaha
Vi började med donken å DiLeva-utstyrseln kommer raskt efter det!

 

I Värmland ä vi allt bra goe!



När promenad, mat, frisk luft å skoj med bilder å tennis på Wii, var avklarat började dagen lida mot sitt slut. Jag å Åsa höll oss dock vakna till midnatt å körde konsert med Guitar Hero. Yeah, man!!

Vaknade till vid halv sex på morgon å fick syn på att solen var på g. Fram med kameran så klart! Det är ju så fint! :)



Efter det återvände jag till sängen igen, men vid åtta hade jag sovit klart å drog på mig lite varma kläder. Tog med sudoku-tidningen å en stol med dyna å knallade ner till bryggan. Att sitta där när alla fåglar vaknar till liv å dagen börjar, är hur skönt som helst! Det ger ro till själen å vem vill inte ha det!?! Underbart!

 
Det finns ju värre sätt att starta dagen på... ;)


Förmiddag följde i samma stil, innan vi lämnade stugan å återvände in till stan.

 



TACK FÖR ETT HÄRLIGT DYGN!! :)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0